Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarba jövök attól mikor a szüleim előttem csókolóznak, ez természetes, vagy velem van a gond?
Volt részem. Itt azonban csók és csók között is van különbség. És erre akartam rávilágítani, hogy, amit te leírtál, az nem tartozik másra.
Az enyhébb változata meg igen, mikor nem nyomod le tövig a nyelvedet a másik szájába, nem taperászol össze-vissza, csak pár másodpercig tart a csók, de édesen.
"Ilyen alapon azt is mondhatnád, hogy hát a szülők akkor dugjanak is a gyerek előtt mert hát úgy tanulja meg."
Szóbeli felvilágosításról hallottál már, édes?
Figyelj, én biztos vagyok benne, hogy ez annyira pitiáner és szükségszerűtlen abban az esetben, ha emiatt a gyerek zavarba jön, hogy teljesen felesleges azon vitatkozni, mi számít csóknak és hol a határ.
Gondolom a gyerek nem árnyékként követi őket, így biztos bőven van alkalmuk a szülőknek ezt közönség nélkül is megtenni.
Azért az fura egy kicsit, hogy azok a tinik, akik a buszon az előttem lévő ülésen nyáladzanak végállomástól végállomásig, zavarba jönnek attól, ha szüleik csókolóznak.
Valószínű, hogy ebben az esetben nem a csókon van a hangsúly, hanem a szülőkön. Mármint hogy a szülők intimitása tabu. A magam részéről azt gondolom, hogy inkább csókolózzanak a szülők, mint verekedjenek, de ha ez téged zavarba hoz, akkor nyugodtan mondd el nekik, meg fogják érteni.
Milyen szóbeli felvilágosításra gondolsz?
Hogy hova dugja vagy, hogy vegye a szájába?
Kedves 18-as!
Mert szerinted egy gyerek úgy születik, hogy tisztában van teljesen azzal, hogy hogyan kell szexelni?
Az a szülő, aki rendesen neveli a gyerekét, az mindent elmond neki, és a gyereknek nem a haverjaitól, meg a netről összeszedett anyagokból kell megtudnia, hogy mit hogyan kell csinálnia! És a védekezésről még nem is esett szó!
Szerinted olyan gáz egy szülőnek elmondani a saját gyerekének, hogy hogyan kell szexelni?
Ha ezt így gondolod, akkor ez a felfogás a gáz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!