Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem képesek egyesek elfogadni, hogy léteznek olyan férfiak, akiknek a természetes lányok, nők jönnek be inkább?
Természetes, aki nem használ sminket, körömlakkot satöbbi.
Ha egy férfi ki meri mondani, hogy neki jobban bejönnek a természetes lányok, egyből letámadják az alábbiak legalább egyikével:
1. Hazudsz! Neked is a kifestett nők tetszenek. - Az lenne a kérdésem, hogy az illető, aki ezt mondja, honnan tudja, hogy nekem kik tetszenek?
2. Hazudsz, hiszen az utcán mindig a kisminkelt nőket nézik meg jobban! - Lehetséges, hogy így van. Lehet, hogy a férfiak nagy részének jobban bejönnek azok a nők, akiken van festék. Ettől még létezhetnek kivételek, nem?
3. Nem tudod megállapítani, hogy egy nő ki van sminkelve vagy nincs. - Honnan tudja az illető, aki nem is ismer engem, hogy meg tudom-e állapítani egy nőről, hogy van-e rajta smink?
Amúgy félreértés ne essék, semmi bajom azokkal a nőkkel, akik sminkelnek, nem mondom, hogy r.bancok vagy ilyesmi, csak egyszerűen jobban tetszenek a természetes lányok, és nem értem, miért nem képesek egyesek megérteni ezt.
Ez a tipikus olyan hogy "-baj van?" "-nincs", pedig baj van.
Igazából a sminkel szerintem a többi nőnek akarnak imponálni, vagy ritka esetben maguknak akarnak tetszeni.
Nekem sem jön be a smink. Az viszont igaz, utcán, megnézem a kisminkelt nőket. Nem gondolom, hogy ri..bancok. Viszont, eszembe jut két nő, akikkel össze jöttem. Nagyon szépen ki voltak sminkelve. Igazán jól néztek ki. Viszont, mikor kijöttek a fürdőszobából, ránéztem az ágyra, majd a bárszekrényre. Egyértelműen a bárszekrényt választottam, mind két esetben. Ez a két eset óta, igen csak kerülöm a szépen kisminkelt nőket.
Egy leheletnyi elmegy, de már a gyenge rúzs is taszítólag hat rám.
Nàlad az alapozó is tabu?
Én példàul nagyon pattanàsos börrel rendelkezem. Szégyellem, ezért takarom el... Ilyenre gondoltàl? Vagy inkàbb a ragya?
Talán mert te is mást értesz természetes alatt.
Nincs rajta smink, nincs műköröm.
De vékonyra van szedve a szemöldöke, 4D műszempilla, enyhe szolibarna, és természetesen nyaktól lefelé egy pihe nincs rajta.
Mondjuk szőrös lábbal és hónaljjal, összeérő szemöldökkel, te se néznél meg egy csajt, pedig AZ lenne a természetes.
Igazából csak a szépítkezés mértéke vita tárgya.
Én elhiszem. Egyrészt mert miért lenne okom meghazudtolni bárkit, másrészt meg személyes tapasztalat. Ritkán sminkelek, mondjuk havi kétszer-háromszor szemfesték, spirál, esetleg egy kis színes szájfény, ha olyan kedvem van, azt cső. A hajamat egy időben festettem, de már egy ideje nem. Egyedül a körmömet szoktam lakkozni rendületlenül, de van, hogy egy hétig azt sem, csak színtelen lakkal. Mert sajnos könnyen töredezik, így mindig megvárom, hogy megnőjön, akkor szoktam kilakkozni.
Az a tapasztalatom, hogy nem néznek meg jobban, ha ki van festve a szemem, mint ha nincsen. Az, hogy mit veszek fel, inkább dob rajtam. De eleve ugye nem festem magam nagyon. Sose volt gondom a párkereséssel, úgyhogy tanúsíthatom, hogy sokaknak bejön a sminkeletlen arc.
Viszont annak is igazat adok, aki azt mondja, igazán természetes az, aki még a szemöldökét sem szedi és a lábát sem szőrteleníti, na, ha megléptem volna egy ilyet, a fene se tudja, szóba állt volna velem akárki is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!