Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem képesek egyesek elfogadni, hogy léteznek olyan férfiak, akiknek a természetes lányok, nők jönnek be inkább?
Természetes, aki nem használ sminket, körömlakkot satöbbi.
Ha egy férfi ki meri mondani, hogy neki jobban bejönnek a természetes lányok, egyből letámadják az alábbiak legalább egyikével:
1. Hazudsz! Neked is a kifestett nők tetszenek. - Az lenne a kérdésem, hogy az illető, aki ezt mondja, honnan tudja, hogy nekem kik tetszenek?
2. Hazudsz, hiszen az utcán mindig a kisminkelt nőket nézik meg jobban! - Lehetséges, hogy így van. Lehet, hogy a férfiak nagy részének jobban bejönnek azok a nők, akiken van festék. Ettől még létezhetnek kivételek, nem?
3. Nem tudod megállapítani, hogy egy nő ki van sminkelve vagy nincs. - Honnan tudja az illető, aki nem is ismer engem, hogy meg tudom-e állapítani egy nőről, hogy van-e rajta smink?
Amúgy félreértés ne essék, semmi bajom azokkal a nőkkel, akik sminkelnek, nem mondom, hogy r.bancok vagy ilyesmi, csak egyszerűen jobban tetszenek a természetes lányok, és nem értem, miért nem képesek egyesek megérteni ezt.
Ajh...
1.Ez attól függ hogy kitől kérdezed meg, aki bunkó, elvakult és csak a saját igazát hajtja annak azt mondasz amit akarsz, nem fogod a várt eredményt kapni. Ellenben ha te ezektől az emberektől mégis azt várod amit hallani akarsz akkor mindig csalódni fogsz ill. úgy fog hatni mintha te rá akarnád erőltetni a véleményedet (igazából szerintem te valójában ezt is akarod, csak lehet hogy nem tudsz róla)
2.Kit érdekel hogy ezek a nagyon fontos "egyesek" mit gondolnak, pláne ilyen dologról?
3.Szerintem a lányok/nők/melyik tetszik?) azért csinálják a sminkelést/körömfestést/stb. mert szeretik csinálni (mintha festenél) mert jól néz ki (ugyebár ezért létezik a smink) és mert imponálni akarnak a környezetüknek (párosodás :D)
4.(Személyes véleményem:) Nekem úgy tűnik hogy itt te vagy a hibás láncszem és nem a környezeted, egyébként ha úgymond "meg akarod mutatni" ezeknek az egyeseknek (hogy ki a király) akkor szerezz egy ízlésednek megfelelő lányt aki nem sminkel és néz ki annyira jól, hogy elájulnak tőle a haverok(="egyesek").
F/17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!