Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom, hogy tetszem-e egy nőnek, vagy csak egyszerűen kedves?
Van egy nő, akivel 1 héten keresztül többször is találkoztam. Nem sokszor beszéltünk egymással, de mikor igen, akkor rendkívül kedves, mosolygós volt. Bár alig sikerült megismernem őt, mégis megtetszett a kedvessége, kisugárzása, természetessége miatt. Honnan lehet tudni, hogy lehet-e esélyem nála, vagy csak egyszerűen kedves volt? Kezdeményezni nem mertem, féltem, hogy kiröhög, főleg mert 5-10 évvel idősebb nálam, és emiatt nem is tartottam valószínűnek, hogy esélyem lehet nála.
Amúgy meg elég messze lakik tőlem, a nevét pedig nem tudom, ahhoz, hogy újból találkozhassak vele, valamikor el kellene mennem abba a helységbe, ahol ő lakik.
Ennyiből semmi okod feltételezni alapvető közvetlenségnél többet. Ha nem keresi direkt a társaságod, vagy nincs ennél bensőségesebb reakciója, akkor valószínűleg csak ennyiről van szó.
Ha érdekel, próbálj meg közeledni, de ne ámítsd magad.
# 1: Semmi komoly, csak általános dolgok, illetve sokszor csak köszöntünk egymásnak. De már az is érdekes, hogy vajon miért köszönt nekem.
# 2: Ha találkozni is fogok még vele az életemben, az legalább 1 év múlva lesz. De szerintem meg kellene valamennyire ismernem, mielőtt megérinteném.
# 3: Sajnos lehet, hogy igazad van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!