Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Egyszerűen nem tudok dönteni.
Lehet, hogy gyerekes kérdés lesz de nekem nagyon nehéz dönteni.
Idén érettségiztem és nekem már hamarosan le kell adnom a jelentkezést valamelyik iskolába, viszont amibe most jelentkeznék a közelben az nem tetszik és nem is érdekel. Engem egy másik érdekelne ami tőlem 40km-re van. Ez nem is lenne akkora probléma csak nekem van egy 3 éves kapcsolatom. Eddig heti egyszer tudtunk találkozni hétvégente pedig csak 20km-re lakunk egymástól. Ő nagyon sokat dolgozik és egyszerűen nincs rám több ideje ezért attól félek, hogy hiába szeretjük egymást, ha én is elmegyek akkor szerintem maximum 2 hetente fogunk tudni találkozni és már így is alig érjük be egy egész hétvégével. Félek, hogy ezt nem bírná ki a kapcsolatunk. Tudom, van aki havonta egyszer találkozik meg több száz km van közöttük de mi ezt így szoktuk meg. Nálunk ez kezdetektől fogva így van. Azt még hozzáteszem, hogy olyan szakot választottam amiben csak ugyanott tudnék dolgozni, tehát a közelünkben nincs. Az meg, hogy napi szinten 60km-t utazgassak az sok lenne. Ő pedig nem akar onnan elköltözni. Mit tegyek szerintetek? Nem akarom, hogy megromoljon a kapcsolatunk emiatt de nekem sürgősen döntenem kell :(
Gondolom te vagy a lány. Bár a kérdés szempontjából mindegy is...
A leírásból úgy jön le, te bármit megtennél a kapcsolatért, ő viszont semmit.
Én férfi vagyok de azt javaslom neked, ne a kapcsolatodtól tegyél függővé mindent. Tanulj, építs karriert, képezd magad, hiszen ebből fogsz megélni, és nem mindegy hogy mennyi az annyi.
Az élet bármikor hozhatja úgy hogy a párod lepattint, te meg ott maradsz a "8 álltalánosoddal" összetörve, anyagi függőségben. Állj ki a saját sorsodért, szerelmet meg úgyis talál az ember ha ő azt mondja nem megy utánad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!