Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egyszerűen nem tudok reálisan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszerűen nem tudok reálisan dönteni. Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

A helyzet a következő: 1 hónapja megismertem egy fiút, első látásra érezhetően kölcsönös volt a vonzalom közöttünk. Hamarosan el is hívott randizni, minden tökéletes volt, elég jól megismertem ez a rövid idő alatt is és minden téren teljesen megfelel számomra. Ezután még 5x taliztunk, és mind inkább egyre jobban megkedveltem őt.

A bökkenő viszont az, hogy már 1 éve és 4 hónapja iszonyúan bejön az egyik évfolyamtársam, viszont ő semmilyen szinten nem kezdeményez, beszélő viszonyban sem vagyunk, csupán csak látásból ismerjük egymást.

Egyszerűen nem tudom, hogy mi legyen, mert nem szeretnék eljátszani az első fiú érzelmeivel (bár lehet, hogy ezt már meg is tettem), a második fiúban meg vonz a titokzatossága. Őszintén szólva, ha nem lenne az évfolyamtársam a képben, akkor egyértelműen belemennék egy kapcsolatba az első fiúval.

Szerintetek mit tegyek?

2014. márc. 2. 17:01
 1/7 anonim ***** válasza:
A világ nagy gondjai...
2014. márc. 2. 17:05
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Tisztázzuk: az elsõ minden szempontból megfelel, veled akar lenni, a második megcsak tetszik neked viszonzatlanul?

Nehéz kérdés bakker...

2014. márc. 2. 17:07
 3/7 A kérdező kommentje:
Kedves 2. válaszoló! Igen, pontosan úgy van, ahogy leírtad.
2014. márc. 2. 17:10
 4/7 anonim ***** válasza:

Akkor ez a kérdést csak én nem értem?

Adott egy srác, aki szinte tökéletes, meg egy, aki csak tetszik neked?

Nekem is sok lány megtetszik, mert van szemem, de a szívem csak a barátnõmé

2014. márc. 2. 17:14
 5/7 A kérdező kommentje:
Bonyolultabb a dolog. Az első srácot nem szeretném annyira, mint a másodikat. Kicsit ha nincs ló, jó a szamár eset áll fenn. Viszont ezt nem érzem tisztességes dolognak, hogy csak ezért menjek bele egy kapcsolatba.
2014. márc. 2. 17:19
 6/7 anonim ***** válasza:

Először is hány éves és hányadikos vagy?

Másodszor sztem ha ennyire érdekel a titokzatos fiú, valahogy próbálj vele dumálni vagy kapcsolatot teremteni. És pontosabban hogy kellene érteni, hogy csak látásból ismeritek egymást, de mégis Ennyire nagy hatással van rád? Legalább köszöntök egymásnak, vagy csak tudjátok egymásról, hogy van, és Ennyi?

2014. márc. 2. 17:22
 7/7 A kérdező kommentje:

19 éves vagyok, és felsőfokú szakképzésre járok.

Nem köszönünk egymásnak, csak tudjuk, hogy létezik a másik.

2014. márc. 2. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!