Trombofiliás kismamák, akinek volt egy vagy több vetélése, vérhigitóval sikerült kihirdani a babát?
Nekem szerencsére nem volt vetélésem, mert mire gyereket akartunk már több mint 10 éve tisztában voltam vele, hogy majd egyből szúrnom kell magam.
(Rutinból megcsinálták fogamzásgátló előtt a trombofília szűrést - Debrecen)
Nem volt gond a kihordással.
Barátnőm viszont úgy járt, mint te. 1 babát kihordott mázlival, majd 3 vetélés jött és most az 5. terhessége ér lassan a célegyenesbe clexane mellett. Ők kapott progeszteront is.
A progipotlás biztos nem okoz vérrögösödést!!!
A vérögösödés vagy öröklöt vagy kialakul ( nálam pl a fogamzásgátló szedése miatt) de néha a korr elöre haladtával is elő jön.
Hetero vagy homozigóták vagytok?
És a párotok?
Melyik MTHFR-re?
5-ös, a 6 mg folsavat ki mondta neked? Nekem eddig minden doki azt mondta, hogy bőven elég a napi 400 mcg, ha az aktív folsav, mert a simát egyáltalán nem hasznosítja a szervezetem.
Vérhígítót csak az immunológus mondta, hogy fog kelleni szúrni terhesség esetén (még várok a pozitív tesztemre), az összes nődgyógyász csak az aktív folsavat mondja.
Nektek volt homocisztein vérvétel? Milyen eredmény lett?
A progipótlást azért kaptátok, mert alacsony volt a progitok? Mennyi?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!