Üllői úti SOTE-n műtöttek valakit missed ab.-bal? Mik a tapasztalatok?

Nagyon sajnálom a veszteségedet.
Engem méhen kívülivel műtöttek ott. (+korábban egy nőgyógyászati műtétem is ott volt.)
Nem adnak semmit, egyedül a hálóinget, amit a műtét előtt felveszel.
Nagyon sok orvos és ápoló van. 1 hetet voltam bent,nagyon vegyes.. Volt hogy öten vizsgáltak egymás után,senki nem mutatkozott be,senki nem szólt hozzám egy szót se,maguk között beszélték csak meg. Vizitekkor is köszönés nélkül jöttek be, sokszor lekezelőek voltak. Szerencsére voltak kivételek, pl a műtétet végző orvosok nagyon kedvesek voltak. Összességében azért sok empátiára ne számíts. :(

Nem kell ott aludni azt mondta a dokim.
Elég szomorú hogy egy kalap alá vesznek mindenkit mert ezt nem én akartam hogy így legyen😭
Leírom a tapasztalatokat hátha valakinek segíthetek majd vele. 😊Szerencsére egyáltalán nem volt bunkó senki, az egyik beteghordónak kissé fura volt a stílusa és mindenhol várni kellett ennél több rosszat nem tudok mondani, a műtét előtt is várni kellett sajnos mert volt egy komplikáltabb eset előttem, egyébként teljesen normálisak voltak, nem is volt abortuszos szobatársam, mondták is hogy hála istennek. Mindegyik orvos aki vizsgált elmondta hogy nagyon sajnálja, sőt még a nővérke is aki bent volt az egyik orvossal (egypetéjű ikreim lettek volna😭)
Hálóinget sem adtak egyébként senkinek a szobában, saját pizsama/hálóing és saját köntösben kellett lesétálni a beteghordóval a műtő folyosóra, ez kicsit fura volt hogy egyszerre 3-4 ember ment le. Szobatárs is mondta hogy neki sem mondtak el semmit mit kell vinni szóval ami kel mindenképp: papucs, wc papír, zsepi, hálóing/pizsama, köntös, plusz tiszta bugyi, betétek, víz, szendvics vagy valami kaja mert a műtét után egy órán belül inni és enni kell. Miután felvettek az osztályra egyből adtak egy ágyat, ott át lehetett öltözni, kiszedni az ékszereket, piercingeket, amit lehet és várni. Reggel 7-re kellett menni és 13 óráig sorra került mindenki. Közbe UH-k, betegfelvétel, kikérdezett az orvos, a nővérke, vérnyomásmérés stb. A műtét mindennel együtt 20 perc volt, utána felvittek a szobába. Műtét után rögtön jött a nővérke megnézni hogy nem e vérzik valaki nagyon, majd az orvos, válaszolt a kérdésekre bár nem volt túl határozott😅nem sokára készen is voltak a zárók és mehetett mindenki haza, mindenkinek gyors felépülést aki ott volt tegnap vagy bármikor😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!