Missed ab műtét utáni tapasztalatok. Kinek milyen tünetei voltak?
Nekem 2 volt, mindkettő másmilyen volt. Az elsőnél műtét után nagyon enyhén véreztem, elég volt tisztasági. Egy hétre rá 3 napig véreztem, de gyengébben mint egy menstruáció. Még kb 1 hétig barnáztam.
Másodiknál 1 hétig fájt a hasam alul. Nagyon enyhe vérzés volt két és fél hétig, elég volt tisztasági. Sok alvadt vér darab jött.
Doki azt mondta ha ömlik a vér(jobban mint egy menszesz), vagy láz van akkor vissza kell menni.
Szia!
10 hetes elhalt terhesség után volt műszeres befejezésem. Kb 2 napig volt utána erősebb vérzés (de azért Always betét simán elég volt hozzá, szóval semmi drámai), és pár napig amolyan pöttyözős. 1 napig feküdtem otthon, pihentem, de aztán ment tovább az élet. Nekem darabok nem voltak, és különösebb fájdalmaim sem, szerencsére.
Azt mondták, láz, görcsök, hányás stb esetén azonnal visszamenni a kórházba, egyéb esetben pedig 6 héttel később jelentkezzek kontrollra a nőgyógyászomnál.
Kb 1 hónappal később jött meg a menstruációm, rendes, 28-29 napos ciklusokkal.
Nem volt könnyű, de kivártuk a 3 hónap regenerálódást, ezután pedig azonnal teherbe estem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!