Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Missed ab után pszichológust...

Missed ab után pszichológust vagy kineziológust ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Személyes tapasztalatok érdekelnének kinek melyik segített inkább. Fejér vagy Pest megyei ajánlásokat is szívesen fogadok!

tegnap 23:26
 1/2 anonim ***** válasza:
67%
Egyikben se hiszek, hogy segítene. Személyes tapasztalatom pedig, hogy nekem spontán vetélésem volt. Pszichológushoz már addig is jártam, szóval tudta azt is. Nem segített, főleg, hogy tudtam, neki annó 7hónapra született halva babája. Hacsak nem azzal, hogy onnan nézve az én problémám bagatell. Mindenkinek más segít, de magában kell lerendeznie. Mármint találni valamit, ami elfogadhatóvá teszi. Persze, akárhová is járhatsz, gazdagíthatsz másokat, de a megfejtés úgyis nálad van. Én például mindenben "értelmet" keresek. Miért kellett ennek így történnie? Értelemszerűen nekem az ad megnyugvást, ha megtalálom.
ma 00:52
 2/2 anonim ***** válasza:
74%
Egyik sem!Úgy sem segít.Ezt neked kell feldolgozni!Foglald el magad.Az eleje sz@r,ez tèny.Meg kell gyászolni,van egy folyamat.Idővel jobb lesz ès csak a jövőbe fogsz nèzni.Mondom ezt úgy,hogy volt 4vetèlèsem.
ma 05:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!