Missed ab műtétre ti mit vittetek be a korházba magatokkal?
Köszönöm szépen!
A hálóing jobb vagy jo a pizsama is?
Én, bevallom, nem vittem semmit, olyan zavarodott voltam aznap reggel. Valahogy nem tudatosult bennem, hogy mi vár rám, szegény férjem szaladgált utána törülközőért, tusfürdőért, papucsért... Hálóinget a kórházi "aranykészletből" kunyeráltam, miután egyet már összevéreztem.
Szerintem a hálóing jobb, kevésbé kell nekivetkőznöd, ha meg akarnak vizsgálni.
Aminek hasznát láttam volna: papucs, hálóing/pizsama, köntös, törülköző, kézfertőtlenítő/szappan, WC-papír, betét (jó vastag), váltóbugyi, sok-sok innivaló, meg valami kaja, nekem a csoki nagyon jól esett műtét után. Könyv vagy valami, hogy el tudd terelni a figyelmedet. Ha ott is éjszakázol, akkor tusfürdő (a műtét után közvetlenül nem lehet zuhanyozni).
Nálunk (Miskolc) nem engedik az otthoni hálóinget, csak a steril kórházit lehet felvenni.
Papucs, bugyi, betét, fertőtlenítő kendő kell. Plusz nekem elengedhetetlen a fehér zokni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!