Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császáros anyukák, mit vittete...

Császáros anyukák, mit vittetek magatokkal a kórházba?

Figyelt kérdés
Már összegyűjtöttem egy adag holmit fejben, még van időm, de meg is kell venni ezeket ugye, van olyan, amit utólag vittetek volna, vagy olyan, amire nem is gondoltatok, milyen jól jött? Mellszívót vettetek szülés előtt?
2013. júl. 2. 21:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem második szülésem volt, de az első császárom. Első szülésre két nagy utazótáskával mentem, most azért már jó pár dolgot kihagytam a csomagból. :) Amire nem gondoltam és anyukám hozott nekem utólag, az a hasfogó volt és egy szíj. A hasfogó a hasam tartotta, nem fájt annyira, néhány hétig hordtam állandóan, a szíj pedig a kórházban kellett, azt kötöttem az ágy végéhez, így tudtam forogni, felülni (a nővérek semmit nem segítettek). Mellszívóm volt, de nem vittem egyszer sem a kórházba, nem is volt rá szükség. Ott a babám raktam mellre állandóan, hogy minél hamarabb beinduljon a tejtermelés és minél hamarabb szoptathassak. Ami nekem feltétlen kellett mindkét szülésnél:

- a nyilvánvaló piperék (tusfürdő, testápoló, wc papír, stb.) a DM-ben vettem kicsi flakonokat, hogy ne nagyokat cipeljek és ne fogják a helyet

- tányér, pohár, evőeszköz, stb.

- eldobható bugyi (1 csomagban 5 db van, az elég is volt az első néhány napban)

- szopipárna (borzalmasak a kórházi ágyak, hihetetlen nagy segítség volt)

- papucs (egy járkálós és egy zuhanyzós)

- köntös

- Urtica urrens CH5 homeós bogyó (tejserkentő), a kismamavitaminom, vas, stb. amit szednem kellett

- telefon töltővel

Rengeteg innivalód legyen, vigyél magaddal a szülés napjára 4 litert, hogy ahogy szültél sokat tudjál inni, utána vigyenek be neked, de napi 4-6 litert meg kéne inni...

Legyen nálad energiaital, mindegy milyen, de ha elkezd fájni a fejed igyál!!!! Nehogy úgy járj mint én... :S

Most így hirtelen ezek jutottak eszembe. :)

2013. júl. 2. 22:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Has leszorítós bugyit mindenképp vigyél. Én törölközőt kötöttem az ágy végéhez felhúzni magam. Nekem sem segítettek az ápolók.
2013. júl. 2. 22:52
 3/4 anonim ***** válasza:
èn ugyanazt mint aki simàn szült. :-) utòlag kaptam csàszàros bugyit, bimbòvêdőt meg krèmet.egy szìj vagy valami nekem is jol jött volna. a wcre vittem ràrakhatò papìrt.az elejèn nem bìrtam tartani magam.Inni vigyèl sokat meg esetleg szendvicset.delutàn született a lànyom reggel ota vajùdtam, direkt megkèrdeztük hogy vacsorât kapok-e, azt mondtàk igen.persze nem kaptam hajnalban màr nagyon éhes voltam... :-)
2013. júl. 3. 09:35
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm:) már korábban befekvős leszek és prog. császáros, de nagyon hasznosak voltak az infók!
2013. júl. 4. 05:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!