Császáros anyukák, mit vittetek magatokkal a kórházba?
Nekem második szülésem volt, de az első császárom. Első szülésre két nagy utazótáskával mentem, most azért már jó pár dolgot kihagytam a csomagból. :) Amire nem gondoltam és anyukám hozott nekem utólag, az a hasfogó volt és egy szíj. A hasfogó a hasam tartotta, nem fájt annyira, néhány hétig hordtam állandóan, a szíj pedig a kórházban kellett, azt kötöttem az ágy végéhez, így tudtam forogni, felülni (a nővérek semmit nem segítettek). Mellszívóm volt, de nem vittem egyszer sem a kórházba, nem is volt rá szükség. Ott a babám raktam mellre állandóan, hogy minél hamarabb beinduljon a tejtermelés és minél hamarabb szoptathassak. Ami nekem feltétlen kellett mindkét szülésnél:
- a nyilvánvaló piperék (tusfürdő, testápoló, wc papír, stb.) a DM-ben vettem kicsi flakonokat, hogy ne nagyokat cipeljek és ne fogják a helyet
- tányér, pohár, evőeszköz, stb.
- eldobható bugyi (1 csomagban 5 db van, az elég is volt az első néhány napban)
- szopipárna (borzalmasak a kórházi ágyak, hihetetlen nagy segítség volt)
- papucs (egy járkálós és egy zuhanyzós)
- köntös
- Urtica urrens CH5 homeós bogyó (tejserkentő), a kismamavitaminom, vas, stb. amit szednem kellett
- telefon töltővel
Rengeteg innivalód legyen, vigyél magaddal a szülés napjára 4 litert, hogy ahogy szültél sokat tudjál inni, utána vigyenek be neked, de napi 4-6 litert meg kéne inni...
Legyen nálad energiaital, mindegy milyen, de ha elkezd fájni a fejed igyál!!!! Nehogy úgy járj mint én... :S
Most így hirtelen ezek jutottak eszembe. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!