Győrben szülők, mit vittetek külön a szülőszobába magatokkal?
Szülőszoba: ásványvíz (Én 2L-t megittam), csoki (utána a 2 órás megfigyelésen éhes voltam), zokni (ha fázós a lábad), fényképező, szőlőcukor, hajgumi.Ezek jutottak eszembe :)
Hálóinget kapsz.
Amit bevittem:Fényképező,mentes víz,zokni,szőlőrúzs,papírzsepi,telefon
Hálóinget kapsz.
Mikor bemész szülni,egyből behívnak egy vizsgálóba,itt felveszik az adatokat,elkérik a papírokat,megvizsgálják a méhszájat.
Nekem a víz folyt el,nem voltam kitágulva,fájásaik sem voltak,így kaptam egy ágyat(már a szülőszoba részen van egy elkülönített kórterem ahová a látogatók nem mehetnek be) És vártunk.Menni kellett NSTre a szülőszobára,időközönként megvizsgálták a méhszájat.A cuccaidat egy szekrénybe teszik be mikor mész szülni,szobát és ágyat csak a babával a szülés utáni megfigyelést követően fogsz kapni.
Bemész, behívnak a vizsgálóba, az ügyeletes doki elkéri a papírjaidat és átnézi. Kérdezgetnek, közben átöltözöl a kórházi hálóingbe. Töltik ki a papírjaidat. Ha átöltöztél akkor felfekszel és megvizsgálnak. Utána elküldenek beöntés, zuhanyzás. Aztán Én berakodtam a cuccaimat abba a bizonyos szekrénybe, a Férjem közben átöltözött. Bevittem az ásványvizet, csokit, szőlőcukrot, hajgumit stb.
Kaptam egy ágyat a szülőszobán, Férjem beült mellém, rámkötötték az NST-t és bizonyos időközönként a szülésznő ránézett. Közben hívták a dokimat.
Dokim megjött, oxitocin be, burokrepesztés és aztán jöttek a toló fájások.
nekem olyan gyorsan jött minden, hogy nem volt időm sétálgatni. Hajnali 4-kor voltam a szülőszobán, 6-kor meglett a Kisfiam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!