én egy nagy táskát vittem, a szülőszobára pedig egy nagy zacskót, ott úgyis kevés a hely, nagy táskát nálunk be sem lehett vinni, a vajúsóban kellett hagyni. A Te és a baba cuccai mehetnek egybe természetesen.
2012. okt. 3. 13:41
3/11 anonim válasza:
Én pont így tettem, ahogy te. :) A tiéd amit a kórházban használsz: neszeszer, törölköző, hálóingek, betét, melltartóbetét stb. és a picur pelenkája, popsitörlő, popsikérm, stb. (saját ruhát nálunk csak a haza jövetelre tehettünk, mert ott a kórház nem nézte, hogy mi az amit te vittél és mi az amibe ők öltöztetik.)
Egyébként két táskám volt, de utána még a férjem hozott pár elmaradt dolgot. :D
2012. okt. 3. 13:42
4/11 anonim válasza:
Elsőnél 3 (illetve négy, azt apuka hozta be akkor, amíg én a szülőszobán voltam, mert otthon felejtettük) volt. A nagyobbikba az én cuccaimat. A kisebbikbe a lányomét. A szülőszobás, az meg külön volt.
Így könnyebb volt, mert amikor kijöttünk, hamarabb megtaláltuk a ruhácskáját, nem kellett annyit keresgélni.
2012. okt. 3. 13:43
5/11 anonim válasza:
ÉS magára a szülőszobára mit kell bevinni?Miket?
2012. okt. 3. 14:24
6/11 anonim válasza:
Hát már nincs meg a kelengyelistám,mert 3 hónapja szültem. Te nem kaptál a védőnőtől?
Amire emlékszek: papucs,hálóing,betét, szőlőcukor,szénsavmentes víz, papírok /személyi, labor eredmények,minden/. Most ennyi jutott eszembe,majd még kiegészítik a többiek :)
2012. okt. 3. 14:29
7/11 anonim válasza:
Kaptam listát,de hát azon minden szerepel általánosságban,ami kell nekem majd.Kb csak a hazamenős ruha nem.De ott szülés után ha eltelt a 2 óra,le lehet fürdeni meg minden ugye?Mármint nem kell átmászni máshová majd.Vagy a két óra nyugalmi időben a fürdés stb is benne van?Meg addig hol lesz a kicsi,abban a két órában.Én már 40 hetes+1napos vagyok,tehát max a dokitól tudnám megkérdezni ezeket,de az ingyenorvos meg tojik az ember fejére.
2012. okt. 3. 14:42
8/11 anonim válasza:
Hát nálunk a 2 óra az nyugiba volt. Közbe összevarrtak. Meg sem mozdulhattam a 2 óra alatt, de viszont nekem nem volt erőm letusolni utána, pedig rendesen szültem nem császárral. Szerintem neked sem lesz.
2012. okt. 3. 15:22
9/11 anonim válasza:
Még annyi, hogy a gyerek a 2 óra alatt veled van. Nálam a férjem is bent volt.
2012. okt. 3. 15:23
10/11 anonim válasza:
Köszönöm :) De hát koszosan csak nem megyek már át a gyerekosztályra vagy mire :D ÉS ha nem apás szülés,akkor is beengedik utána?Meg előtte is?A vajúdásra?Szülésnél nem szeretne ott lenni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!