Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » NST-n/CTG-n ha amikor mozog a...

NST-n/CTG-n ha amikor mozog a baba felmegy 60-ra az én értékem, de én nem érzek fájdalmat, az is jó a szüléshez?

Figyelt kérdés
Hű, nem tudom, hogy fogalmazzam meg. Szóval elég a keményedés, nem baj, hogy nem fáj?
2012. júl. 21. 21:34
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem baj ha nem fáj,majd szülésnél fog :) Én sem éreztem fájdalmat soha/a vizsgálatnál nem is ez a lényeg/ és a nőgyógyászom azt mondta mosolyogva fogok szülni :)

Persze nem így volt,de kilehetett bírni.

Könnyű szülést kívánok!!!

2012. júl. 21. 21:37
 2/7 anonim ***** válasza:
Vajúdás közben majd felmegy 160-170-re is. No majd azt érezni fogod. :-)
2012. júl. 21. 21:40
 3/7 anonim ***** válasza:
Óóóóó, 60 az semmi... :))))) Majd ha 180 körül lesz... :)
2012. júl. 21. 21:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem semmi jóslóm nem volt, a szülés napján lett az első és már az is nagyon fájt. Aztán pokoli volt a vajúdásom, amikor 4 és 2 percesek voltak. :D Nemsokára szülöm a 2.-at, de azt hiszem már készen állok ezekre a hatalmas fájásokra. Előtte aggódtam, hogy fogom megint kibírnni, de már felbátorodtam. :)
2012. júl. 22. 12:02
 5/7 A kérdező kommentje:

Igen. Szóval tényleg kicsit rosszul fogalmaztam. Most 36 hetesen volt, hogy 60-ra felment, ha mozgott. Jóslóm még egy darab sem volt ezidáig, csak néha bekeményedik. Szóval azt tudom, hogy szülésnél felmegy magasabbra, inkább arra lennék kíváncsi, hogy mikor fog fájni.

A lányommal 2 éve már ilyenkor tele voltam jóslóval, és mégsem mutatott a ctg 36 hetesen csak 15, max 20-as értéket. Most 60, de fájásom egy darab se. Lehet, hogy ez már könnyebb lesz olyan téren, hogy más az izomzat, stb?

2012. júl. 22. 21:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha egyértelműen mozgás közben megy fel a méhkontrakciót mutató érték, akkor az nem méhösszehúzódás, és többedik terhességnél ezt a fajta "Méhtevékenységet", amit egyébként a baba csinál, jobban jelzi az NST.
2012. júl. 22. 21:26
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi, utolsó. Akkor ez így egyértelmű. Abszolút jól látszik a papíron, hogy akkor megy fel, amikor ő mozog.
2012. júl. 23. 07:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!