Fordult már elő veletek olyan, hogy a baba olyan helyen feküdt, hogy nyomott valami ideget, és emiatt nagy fájdalmat okozott nektek?
Semmit nem tudsz ellene tenni, nekem is volt ilyen, ha máshova húzódik a babó, elmúlik. Feltéve, hogy tényleg ilyen eredetű a panaszod.
29 hkm
Szia!
Nekem fizikailag is elnyomta a húgyvezetékemet!úgyhogy teljesen elzáródott! :(
Egyikreggel összeestem a folyosón,és aférjem amentőt hívott az orvosunk utísítására!Avesém görcsölt 19 hetes voltam!
Az orvosok csaktömtek infúzióval,én meg jól bevizesedtem,mertugyenem tudotttávozni a vizelet...4 napután a férjem kihozott,mertnem enyhűlt az elviselhetetlen fájdalom,és a másik megoldást nem engedték (egy katéter,ami nem engedielzásódni a vezetéket)Konkrétan aztmondták,tuti nem a baba nyomja,mert túl kicsi még!
Hátbmagánúton elérte a férjem,hogy megműtsenek!A 10 percesműtét másfélóráig tartott!Érzéstelenítő és altatás nélkül!Most van egy katéter a vesémben ami összeköti a húgyvezetékkel!Ettől folyamatos húgyúti fertőzésem van!Sőt kb 1-2nap kellett volnaahhozhogy leálljon avesém!
Ezmindkarácsonykor volt!
Azótais vannak fájdalmaim,de nem vészesek,ahhoz képest amilyen volt!És eza szülésig valószínű így marad!:(
Ababáddal beszélj,hogy menjen arrébbbmert az neked nagyon fájdalmas!Nekem már elment onnan rég,de amíg akatéter fent vana panaszok meglesznek!
Én fájdalomcsillapítót nem szedek,hiába mondják,hogyezt meg azt szabad...Így gyógynövényekkel,ésa 4 liternapi folyadékbevitellel próbáljuk enyhíteni a panaszokat!
ÉS állíthatom,hogy már szültemegy gyerkőcöt (fájdalomcsillapító nélkül)Deez 1000* durvább volt!Márnagyonvárom,hogy vége legyenaterhességnek,és kint legyen kismanóm a katéterrel együtt! :)
Szóval tudnak érdekes dolgoat produkálni!De nemtehetnekróla,demegértik már most habeszélsz velük!:)
2 éves kislány és 30 hetes pocakcsajszi anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!