Okozhat fájdalmat a baba mozgása?
Figyelt kérdés
29 hetes vagyok.2 napja olyan érzésem van, mintha belül görcsbe rándulna valami a hasam aljánál , illetve időnként beleszúr a fájdalom.Azt vettem észre, hogy ez összefügg a baba mozgásával.Voltam orvosnál, méhszájam teljesen zárt,magzatvíz megfelelő, ultrahangon is minden rendben.A baba okozhatja a fájdalmat?Vagy méhösszehúzódások lehetnek?Nektek volt ilyen?2010. nov. 28. 15:37
1/3 anonim válasza:
Néha előfordulhat. Szerencsére nekem csak 2x fordult elő, hogy elég kellemetlenül megrúgott:D
2/3 anonim válasza:
Okozhat, ha olyan helyen talál el.
3/3 anonim válasza:
igen, bele tud rúgni, könyökölni pont a méhszájadba, ami azért elég érzékeny. vagy a méhfalon keresztül nagyobb korában tud olyanokat produkálni, hogy szó szerint olyan, mintha kirúgná az oldalad :D
a méhösszehúzódás tulajdonképpen nem fáj, nem kellemetlen, csak pszichésen zavaró, mert tudod, hogy jobb lenne, ha nem keményedne a pocak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!