Valaki szeretne beszélni velem? Élet vetélés után?!
Figyelt kérdés
Két napja spontán vetélésem volt, iszonyú fájdalommal. Úgy éreztem, ahogy múlik a fizikai fájdalom, múlik a lelki is...most mégis azt érzem, ki kell írnom magamból, ki kell beszélgessem magamból a fájdalmat...
Még mindig néha a kezem ráteszem a hasamra, pedig már tudom senki nincs odabent :( még mindig arra gondolok bárcsak ne így alakult volna, hogy miértpontén és társai, ami ilyenkor szokás :(
Úgy érzem a munkámat is utálom hirtelen (emberekkel, családokkal dolgozom nap mint nap) és nem érdekel semmi más, csak hogy újra megtörténjen a csoda...
Szeretné valaki megosztani a tapasztalatait? Mi volt vetélés után, mikor esett újra teherbe?
En is a racionalis es erzelmi oldalammal kuzdok veteles Ota...ma munkahely tobb penz...szakmai lehetoseg...vaaagy maradni es varni hatha ujra Jon a Csoda...
2016. ápr. 26. 19:50
12/18 A kérdező kommentje:
*mas
2016. ápr. 26. 19:51
13/18 anonim válasza:
Talán azt kell mérlegelned hogyha igy vállaltok be még egy babát akkor rendesen el tudnátok e tartani.Érzelmek nélkül vizsgáld a dolgot.Ez a legnehezebb.Tudom.De segit kimászni a gödörből.
2016. ápr. 26. 22:17
14/18 anonim válasza:
Nem tudom, hány éves vagy, attól is sok függ. Sajnos, én úgy jártam, hogy legalább 8 éve halogattam a babát a munka miatt. Bizonyítani akartam, más munkahelyre mentem, egyre többet kerestem, elismertek. A férjem közben mindig gyereket akart (külön-külön van már gyerekünk, közöset szerettünk volna). Közben 40 éves lettem. Több, mint egy év kellett, hogy pozitív tesztem legyen, nagyon boldogok voltunk. A 8 hetes UH-n öt hetesnek látszott, vissza kellett mennem 2 nap múlva. Akkor már csak szabálytalan petezsák volt látható. Missed ab műtét lett a vége. Nem akartam elhinni, mert három problémamentes terhességem volt, és most is arra számítottam, hogy 8 hetesen majd látom már a szíve pulzálását. A kórházban pörögtek az események, amiknek mintha csak külső szemlélője lettem volna. Otthon két napig csak sírtam. Most eltelt egy hónap, és már el tudtam őt engedni. Persze készülök a következő babára, de már nem biztos, hogy összejön a korom miatt. Már nincsenek éveim.
2016. ápr. 27. 16:40
15/18 anonim válasza:
Utolsó.10 vetélés után a 42-ik szülinapom után 5 nappal született a kisfiam..Van esély😊
2016. ápr. 27. 20:06
16/18 anonim válasza:
sőt, jó esélyed van rögtön kettőre! :) 40 év környékén a szervezet pánikba esik és előfordul, hogy túlstimulálja a petefészkeket és több petét érlel. Illetve minél többször várandós az ember, annál erősebb a hajlam :)
2016. ápr. 28. 13:24
17/18 anonim válasza:
Igen.Nekem is ikreknek indult.De nem látták csak a 12 hetes genetikán mondták hogy két petezsák van de az egyik már üres.
2016. ápr. 28. 17:21
18/18 A kérdező kommentje:
A legjobbakat kivanom. Mindannyiotoknak :) koszonom a tanacsot...iagazabol az en eletemben nem tevodik fel a kerdes, annyira vagyunk Mar egy kisbabara...es a csalad karrier kozul mindig is az elobbi volt ertekesebb szamomra...csak azt nem tudom, hogy a jelenlegi stresszes melom engedi e erkezni a csodat...vagy mennem kene es meg egy picit varjak...persze az uj helyen since garancia...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!