Lehetséges, hogy a terhesség első heteiben lassabban fejlődjön a pocaklakó? Bővebben lenn.
Keresgéltem, mielőtt írtam volna, de azt hiszem ebben a témában minden eset egyedi. szóval...
A tegnapi napon voltam nőgyógyásznál, ahol felmerült a missed ab. gyanúja.
Kicsivel több, mint 9 hónapja született meg a kislányom, akit 1 héttel ezelőttig szoptattam. Utolsó vérzésem február 5-én volt, ezután 28-a környékén éreztem peteérés tüneteit. Március 21-én voltam először nőgyógyásznál, ahol 5,7 mm-es petezsák szerű képletet láttak, endometrium vastagsága 17 mm volt. Pontosan 2 hét múlva mentem vissza kontrollra. Ekkor 26 mm-es petezsákot és 5 mm-es szikhólyagot látott az orvos, szívműködés egyértelműen nem igazolható. Beutalt a legközelebbi kórházba, hogy jobb uh készülékkel is megvizsgáljanak (a helyi sztk géphez nincs doppler). Szóban a lelethez annyit tett hozzá, hogy a 2 hét alatt többet kellett volna nőnie a pocaklakónak, és látnia kellene már az embriót.
Szerintetek merjek még reménykedni, vagy szinte biztos, hogy elhalt terhességről van szó? Lehetséges, hogy a hormonrendszerem nem áll még készen egy második baba kihordására? Esetleg a szoptatás befolyásolta ezt?
Bocsi a sok információért, de gondolom ezek fontosak a kérdés megválaszolásához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!