Szerintetek mi van a pocakban? Kinek milyen tünetei voltak?
13 hetes kismama vagyok, melleim sokszor iszonyatosan fájnak, bimbojához nem lehet hozzá érni annyira érzékenyek, nőttek is.
Édeset kívánom, bár megeszem a főt ételt is de édesség jöhetne.
Egy hete hogy nem hánytam már, egész idáig rosszul voltam. 3 napja kávét is ismét megtudom inni és jol esik, ( szerintem már át ment a rosszullétek - hányás,émelygés,szédülés, égetés). Néha mintha szárazabb lenne a kezeim. 1 kg minusz van rajtam. Hasam rohamosan nől,viszont fenekem,labam semmi. Kb ennyi jutott igy hirtelen az eszembe.
Mit tipleltek?
Mar az orvos mondott valamit, csak kivancsi voltam kinek milyen nemű baba született. Volt e hasonlo tünetü.
Nem tudom mit kell gunyolodni, egyszerüen csak kivancsi voltam.
Annyi primitiv ember van mar h nem igaz.
Hova süllyed ez a vilag?
Ne foglalkozz a negativ emberekkel!
Hasonló tüneteim voltak,vannak.
Kvt nem birok.még mindig inni és 19 hetes vagyok! Húst hagymát a 15.hétig nem bírtam enni szagundor kinzott -4kgnál tartok kaja . Nekem is 2.van már egy 1,5 éves fiam és nála csak hányinger szédülés volt.
A 18 hetes uhn kislányt tippeltek :)
Neked mit tippeltek?
Köszönöm a kommenteket.
Nekem fiut tippelt a doki, még nem biztos.
De fiam itan orultem volna a kislanynak
Első gyermekem is fiu nala 3.honaptol a terhesseg vegeig kikeszultem a rosszulletektol. Itt elejetol fogva 12 hetig rosszul voltam.
Meg mindig bizom a kislanyban. ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!