Mitől van az h ha a kislányom mozog a pocakban egyre kellemetlenebb? Méretei a korához képest megfelelnek.30 hkm
Figyelt kérdés
2015. nov. 10. 10:09
1/5 anonim válasza:
Attól hogy egyre nagyobb. Ehhez nem kell agytrösztnek lenni.
Vagy valaki bemesélte neked hogy az egész terhesség alatt lepkeszárnymozgásnak érzed, és sose lesz kellemetlen, sőt brutál fájdalmas?
2/5 anonim válasza:
Én kellemetlennek ugyan nem érzem a mozgását, de már van, hogy úgy érzem, hogy valami kemény részével nyomja a gyomromat, meg itt-ott. Aztán arrébb megy szépen.
29+4 hkm
3/5 anonim válasza:
Az én lányom duracellnyuszi volt már a hasamba is. Annyit mocorgott, sokszor kellemetlen, néha fájdalmas is volt. Edzett a külvilágra, idekint folytatta :)
Lehet, hogy a te lányod is egy kis örökmozgó lesz :)
4/5 anonim válasza:
Teljesen normális.. Én néha már nagyon szenvedek miatta.
36hkm
5/5 anonim válasza:
23 hetes vagyok, és bár nem mozog sokat a fiam, néha nagyon kellemetlen tud lenni. Sőt van, hogy fájdalmas. A lányom ennyi idősen sokkal többet mozgott (azóta is örökmozgó :) ) viszont nem éreztem kellemetlennek, csak a terhesség végén, amikor már alig volt helye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!