Gabi86 kérdése:
Hüvelygyulladásnak mik a tünetei? Mit kaptatok rá (gyógyszer kup)? Hogy vizsgalt meg a doki? hogy derült ki?
Figyelt kérdés
5 hetesen derült ki a terhességem,akkor vettek kenetet és én elfelejtettem rá kérdezni az eredményre és 22 hetesen derült ki hogy hüvelygyulladásom van.igazából meg sem vizsgáltak csak a mészajamat,hogy zárt vagyok e.irtak fel antibiotikumot és betadim kupot,de van egy csomó mellékhatása,îgy nem szeretném használni.14.-re kaptam időpomtot magánba,de addig csak örlődök,hogy mit tegyek.nem szeretnék rosszat a babámnak,de az a doki aki vizsgált szerintem elég hasracsapósan döntött szerintem.ti mit tennétek.köszi a valaszokat2015. dec. 30. 01:09
1/1 Sz.I.Sz.I válasza:
Szia! Nagyon jól tetted, hogy a rengeteg mellékhatásnak nem teszed most ki a szervezeted, amiben a gyermeked fejlődik.
Az orvoshoz véleményem szerint feltétlenül menj el a kései időpont ellenére is!
Én a gyulladást belsőleg kezelném, a lehető legtermészetesebb módon. Mivel erősíted a szervezeted a várandósság alatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!