Ma délelőtt éreztem 3 pici lüktetést a pocakomba, a köldököm alatt. Ez lehet hogy a baba volt?
Szia! 18 hetesen igen már simán érezheted őt:)
Én 17+2 hetesen éreztem elöször. Volt, hogy minden nap volt hogy 1 napig nem éreztem. Elvileg nem kell őt minden nap érezned mert még picike,de én azóta is szinte minden nap érzem a kis drágát.:) Ma is csak úgy hullámzott tőle a pocakom:)
Boldog babavárást!
22+5 hkm
Szia!
Gratulálok a picihez, szerintem őt érezted :) Én a 17. hét elején éreztem ugyanezt, de én sem voltam biztos benne. Most 18+4 hetes vagyok és majdnem minden nap érzem, néha gyengébben néha elég aktívan... :)
Szia
en 17+4nel ereztem este hanyattfekve,a szemeremdombom felett kicsivel a koldokom alatt egy" luktetest,bokest" kinek hogy tetszik.. nekem nem voltak pillangok es buborekok.. :)
Utana napokig semmit nem ereztem es a 19.het elejetol mar mindrn nap erzem,mar egyre erosebb es kiterjedtebb :)
21hkm
Szia!
Én 16 hetesen éreztem először.
Szerintem a baba volt!Én is csak lüktetéseket éreztem és ahogy töltöttem a heteket egyre sűrűbben éreztem :)
37hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!