Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák! 18 hetes kismama...

Kismamák! 18 hetes kismama vagyok és ma délelőtt minden előzmény nélkül hánytam, illetve hasmenésem van. Remélem nem, de ha esetleg valami vírusos izét kaptam el az árthat a babának?

Figyelt kérdés
Már így is be vagyok parázva, mert 18 hetes ultrahangra csak Ápr. 15-re kaptam időpontot és ideges vagyok hogy nehogy legyen valami baj a babával illetve mindenki mondja hogy már meg kellett volna mozdulnia, de eddig én nem észleltem és ettől is csak idegesebb leszek hogy minden oké-e vele.

2014. ápr. 4. 21:12
 1/4 anonim ***** válasza:
21 hetesen mozdult meg a fiam, most 5 hónapos nagyfiú. NE aggódj azért megy a hasad és hánysz mert idegeskedsz. Nincs azzal a gyermekkel semmi de semmi baj!!!! Köszöni szépen jól van, és akkor is jól lesz ha vírust kaptál el. Igyál sokat ez az egy számít, ne hányásig igyál, de figyelj a folyadék bevitelre. Én végig idegeskedtem az egész terhességemet, csak tudnám miért, már nagyon bánom. Első babám elment, kisfiammal véreztem és most még is itt van makk egészségesen. Ne aggódj majd megmozdul, és pihenj, egyél fokhagymát, igyál sokat és semmi baj nem lesz.
2014. ápr. 4. 21:16
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors választ!

Nagyon remélem hogy nincs semmi baja, mert abba konkrétan bele halnék.

A hasmenést meg azért nem értem mert eddig meg elég durva székrekedésem volt és meg ijedtem. De ha még vírusos is és akkor sincs baj, akkor meg nyugodtam egy picit.

Jaj, és gratulálok a kisfiadhoz :D:D:D:D

2014. ápr. 4. 21:23
 3/4 anonim ***** válasza:
nekem is volt ilyen vírusos francom a harmincadik hét körül, a doki csak normaflort ajánlott, mert hogy úgy is el fog múlni, három napig feküdtem, tényleg elmúlt :)
2014. ápr. 4. 22:06
 4/4 A kérdező kommentje:

Én is próbáltam egész délután pihenni és nyugiban lenni, jólenne ha gyorsan elmúlna:D

Köszi a választ:D

2014. ápr. 4. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!