Egész délelőtt tartó émelygés jó jel?
Figyelt kérdés
Elméletileg 6+2hetes terhes vagyok, még uh nem igazolta. Kb. 3-4 napja egész délelőtt,de főleg reggel nagyon émelygek. Cicifeszülés, aluszékonyság megvan, de progeszteron pótlást kapok. Ezek lehetnek attól is?
Nagyon aggódom, hogy nehogy méhen kívüli legyen vagy üres petezsákot lássanak (mint egyszer másfél éve). Kb egy hete már 3500 körül volt a hcg.
szerintetek van min aggódni? A méhen kívüli terhességnek is nhasónlóka a jelei mint a méhen belülinek?
2014. márc. 13. 08:45
1/2 anonim válasza:
nem kell aggodnod a tüneteid teljesen természetesek. A méhenkivülinek általábna nincs tünete csak uh-on veszik észre.
2/2 anonim válasza:
Nem tudom jó jel-e, de az biztos, hogy én kb a 6. héttől émelygek, hányingerem van - egész álló nap, főleg du-este, most napközben is, babám nagyon jól érzi magát, 2 héttel nagyobb is, mint a terhességi hét!20hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!