Terhesség, étvágytalanság, fogyás?
először is: nem kell híznod, miért kéne híznod? A babádnak most még a szervei fejlődnek, egyáltalán nem igaz az a mondás hogy kettő helyett kell enni :)
nekem sem volt amúgy étvágyam, mert állandóan égett a gyomrom, viszont mivel mart a gyomorsav, magamba erőltettem töménytelen mennyiségű kekszet és kenyeret, ettől valamennyit híztam.
Szerintem a lényeg, hogy annyit és azt egyél, ami jól esik, szedd a terhes vitamint. A baba fejlődéséhez most elsősorban vitaminokra van szükség, amit a te szervezetedből von ki. A táplálkozás útján esélyed sincs annyi vitamint bevinni ami kell, tehát emiatt felesleges olyan ételeket magadba erőltetni, amitől rohansz ki a wcre. Szedd a vitamint, és napi 5-ször egyél, keveset, amennyi még jól esik.
Ez az állapot hamar elmúlik, a 12. hétre kutyabajod sem lesz utána meg úgy elkezdesz falni mindenfélét, hogy ihaj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!