Hány hetes korig lehet elvetetni a babát?
Miért kell támadni a kérdezőt? Te jó ég... Lehet,hogy veletlen baleset miatt(pl kiszakadt a gumióvszer) esett teherbe. De azt sem tudhatjuk, hogy babát vár-e a kérdező. Lehet, hogy csak érdekli a téma és semmiféle babáról nincs is szó.Vagy esetleg ha terhesség áll fennt akkor is lehetséges,hogy nyomós indokkal szeretné elvetetni a magzatot. (Pl:kiskorú,bizinytalan anyagi háttér, ne adja Isten de esetleg megerőszakolták) Az ilyesfajta előítéletes és tudatlan emberek miatt tart ott a bolygó ahol tart. Ez egy szimpla kérdés... Könyörgöm ne bántsuk már a másikat... Igaz, hogy a legjobb védekezés a támadás de ne a tudatlanságunkat és utálatunkat kendőzzük el támadással... Ez szánalmas. Elnézést a kiborulásomért de nem értem ,hogy szegény kérdezőt miért kell támadni.Kijelentem,hogy lehetséges a feltevéseim tévessége de kérek mindenkit,hogy nézzék meg a dolgot az én szemszögemből is és egy kicsit gondolkozzanak. Kinek nem inge ne vegye magára.
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!