14 eves vagyok es a terhesseg jelei mind megvannak nagyon felek nem tudom biztosra hogy terhes vagyok. Ha netalantan az is vagyok hogyan tudnam elvetetni ugy hogy a szuleim ne tudjak meg? Nagyon ketsegbe vagyok esve
Figyelt kérdés
2015. okt. 7. 20:04
1/38 anonim válasza:
Csinálj tesztet! Mikor es(het)tél teherbe? Elég lényeges hogy mikor történt a megtermékenyülés, ha volt...
2/38 anonim válasza:
Ha terhes vagy, nem tudod elvetetni szülő nélkül, hisz még gyerek vagy.
3/38 A kérdező kommentje:
tegnap elott voltam egyutt a baratommal..azt mondta nem ment el mikor meg bent volt de tenyleg azok a tuneteim
2015. okt. 7. 20:09
4/38 anonim válasza:
szerintem azok a töneteid, hogy hülye vagy és felelőtlen.
5/38 anonim válasza:
ha csak tegnapelott törtent az nagyon friss, talán még mukodhet az esemeny-utani tabi... es az h nem ment el az nem jelent semmit
6/38 anonim válasza:
Nem kell hogy elmenjen, az előváladéktól is teherbe lehet esni.
7/38 anonim válasza:
Terhességi tünetek ilyen hamar nem is mutatkoznak, csak beképzeled magadnak. Persze nincs kizárva a terhesség.
8/38 anonim válasza:
tüneteid* boccs, német billentyűzet
9/38 anonim válasza:
ja egyebkent igaz, ilyenkor még nem mutatkoznak a tünetek...
10/38 A kérdező kommentje:
azt olvastam hogy a fogantatas elso heten jelentkezhetnek tunetek..megertem hogy azt gondoljatok hogy hulyee es felelotlen vagyok..esetleg valami tabletta vagy barmi mas amirol a szulok nem tudnanak.
2015. okt. 7. 20:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!