Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 14 eves vagyok es a terhesseg...

14 eves vagyok es a terhesseg jelei mind megvannak nagyon felek nem tudom biztosra hogy terhes vagyok. Ha netalantan az is vagyok hogyan tudnam elvetetni ugy hogy a szuleim ne tudjak meg? Nagyon ketsegbe vagyok esve

Figyelt kérdés
2015. okt. 7. 20:04
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
100%
kb még csak nemrég kezdtél menstruálni.be sem állt még rendesen.és ha tegnap szexeltetek utána még legalább 7-10nap mire beágyazódna,és kezdődnének a tünetek.amit most érzel tünetek azok a félelemtől és stressztől vannak.terhességi tesztet majd csak 14nap múlva csinálj mert csak akkora mutatna valamit.esemény utána tabi még működhet holnap.és szülő nélkül 18 év alatt sehogy nem lehet elvetetni a babát,úgyhogy legközelebb így szexeljetek védekezés nélkül!!!!!
2015. okt. 7. 20:31
 12/38 anonim ***** válasza:
48%
A fogantatás nem akkor történik, mikor sexeltek, hanem rá kb. 10-14 nappal.
2015. okt. 7. 21:28
 13/38 anonim válasza:
100%
72 órás esemény utánni tabletta 2 db kb 8000 ft vedd meg és edd meg az egyiket mást nem tudsz csinálni
2015. okt. 7. 21:43
 14/38 anonim ***** válasza:
100%

hova fajul ez a világ, hogy 14 évesen már szexelnek a gyerekek... az én időmben azt se tudtuk igazán mi az..

28/L

2015. okt. 7. 21:47
 15/38 anonim válasza:
83%
#14 nem tudom miért lepődsz meg ezen, régen 14 évesen szültek a lányok...
2015. okt. 7. 22:04
 16/38 anonim ***** válasza:
90%
Esemény utáni, és legközelebb VÉDEKEZNI, nem érdekel hogy "óvszerrel nem olyan jó" meg "nem megy el bennem" meg a többi baromság, tudod mi lesz rosszabb? Mikor bejelented anyádéknak hogy terhes vagy.
2015. okt. 7. 22:12
 17/38 anonim ***** válasza:
menj el nőgyógyászhoz,irass fel esemény utánit,mást nem tudsz tenni szülő tudta nélkül.
2015. okt. 8. 06:39
 18/38 A kérdező kommentje:
az esemény utáni már nem jó mert ma a negyedik nap azóta..de elmegyek nőgyógyászatra..
2015. okt. 8. 08:34
 19/38 anonim ***** válasza:
ma még nem fog látni semmit sem a doki,majd a kimaradt mensi után pár nappal,de addigra a teszt is kimutatja,viszont akkor már nem tudod a szülőket kikerülni h elvetesd...
2015. okt. 8. 08:39
 20/38 anonim ***** válasza:

Szia!

Az,hogy nem ment el benned, az nem jelenti 100 °-ra, hogy megúsztad, hiszen az előváladéktól éppen ugyanúgy teherbe lehet esni.

Nem tudom mennyire állt már be a ciklusod, hiszen ennyi idősen lehet még elég rendszertelen is.

Együttlét után 2-3 nappal kizárt,hogy tünetek jelentkezzenek. Először is megtermékenyülés majd beágyazódás történik (ezeknek jó lenne utána nézned)Tünetek pedig általában a kimaradó mensi idején jelentkezhetnek.

Mivel fiatalkorú vagy, így szülők nélkül nem is tehetsz semmit.

Szóval ezen dolgok fényében és hogy később elő se fordulhasson ilyen, ideje lenne a megfelelő fogamzásgátlásról gondoskodnod. Ha már nemi életet élsz,főleg ilyen fiatalon. Nem bántás ez senkitől,ezek tények,hogy felelőtlenül nem szabad nemi életet élni, de tényleg nagyon komolyan illene ezeken elgondolkodnod!

2015. okt. 8. 08:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!