14 eves vagyok es a terhesseg jelei mind megvannak nagyon felek nem tudom biztosra hogy terhes vagyok. Ha netalantan az is vagyok hogyan tudnam elvetetni ugy hogy a szuleim ne tudjak meg? Nagyon ketsegbe vagyok esve
hova fajul ez a világ, hogy 14 évesen már szexelnek a gyerekek... az én időmben azt se tudtuk igazán mi az..
28/L
Szia!
Az,hogy nem ment el benned, az nem jelenti 100 °-ra, hogy megúsztad, hiszen az előváladéktól éppen ugyanúgy teherbe lehet esni.
Nem tudom mennyire állt már be a ciklusod, hiszen ennyi idősen lehet még elég rendszertelen is.
Együttlét után 2-3 nappal kizárt,hogy tünetek jelentkezzenek. Először is megtermékenyülés majd beágyazódás történik (ezeknek jó lenne utána nézned)Tünetek pedig általában a kimaradó mensi idején jelentkezhetnek.
Mivel fiatalkorú vagy, így szülők nélkül nem is tehetsz semmit.
Szóval ezen dolgok fényében és hogy később elő se fordulhasson ilyen, ideje lenne a megfelelő fogamzásgátlásról gondoskodnod. Ha már nemi életet élsz,főleg ilyen fiatalon. Nem bántás ez senkitől,ezek tények,hogy felelőtlenül nem szabad nemi életet élni, de tényleg nagyon komolyan illene ezeken elgondolkodnod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!