14 eves vagyok es a terhesseg jelei mind megvannak nagyon felek nem tudom biztosra hogy terhes vagyok. Ha netalantan az is vagyok hogyan tudnam elvetetni ugy hogy a szuleim ne tudjak meg? Nagyon ketsegbe vagyok esve
Figyelt kérdés
2015. okt. 7. 20:04
32/38 anonim válasza:
akkor hogy mutatná ki az együttlét után 5 nappal ha a beágyazódás csak 10-14 nappal utána van???mire reagálna a teszt???
33/38 anonim válasza:
Keress utána interneten. Én nem veszekszek.
34/38 anonim válasza:
tudod megcsináltam már pár tesztet és tudom hogyan működik:HCG nevű hormonra reagál ami a beágyazódás után kezd termelődni.Beágyazódás pedig mint irtam az együttlét után 10-14 nappal van.Szóval a te teszted mit mutat ki?(amugy sehol nincs ilyen irva a neten)
36/38 anonim válasza:
Oké, igazad van. Én nem fogok veszekedni.
37/38 anonim válasza:
a beágyazódást követően!!! oda van írva,ugye tudod értelmezni???:))
38/38 miranda88 válasza:
Talan esemeny utani a nogyagyasznak kell receptre felirni. 72 oran belul be kellene venned! De ha bemennel a noi klinikara felirnak recepte talan .....! Egyebkent ilyenkor meg nincsenek tunetek. De ha most szerencsed van , tobbet vedekezes nelkul ne legyetek egyutt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!