Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 14 eves vagyok es a terhesseg...

14 eves vagyok es a terhesseg jelei mind megvannak nagyon felek nem tudom biztosra hogy terhes vagyok. Ha netalantan az is vagyok hogyan tudnam elvetetni ugy hogy a szuleim ne tudjak meg? Nagyon ketsegbe vagyok esve

Figyelt kérdés
2015. okt. 7. 20:04
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
Hát már 10 éves korom ota megvan.De még mindig nem állt be.Én figyeltem amennyire tudtam.De nem tudtam a fiu helyett kivenni.Es most en vagyok igy,hogy félek es nem o. koszonom mindenkinek hogy segit en is sokat gondolkoztam es 1-2 hét mulva tesztet csinalok ha netalantan az vagyok akkor anyukamnak szolok.
2015. okt. 8. 14:52
 22/38 anonim ***** válasza:

Ezután mindenképp használjatok gumit, a megszakításos módszer nem védekezés, akárhogy vigyáz a fiú.

Anyukád valszeg le fogja tépni a fejed de nyugi, képzeld el mennyire tépné le hogyha akkor szólnál mikor már késő. A kezdeti őrjöngés után (már ha van) megnyugszanak és higgadt fejjel át tudják gondolni a dolgot.

2015. okt. 8. 15:42
 23/38 A kérdező kommentje:
isten ments hogy az legyek de ha megis akkor hogyan mondjam el? ettol felek a leges legjobban
2015. okt. 8. 15:47
 24/38 anonim ***** válasza:
Szerintem készítsd fel előre, mondd el neki hogy mi történt és hogy nagyon félsz hogy az vagy így mire kiderül hogy terhes vagy-e már magában feldolgozta a dolgot, ha meg kiderül hogy nem vagy, max kapsz egy leb***ást hogy mégegy ilyet ne csinálj.
2015. okt. 8. 15:56
 25/38 A kérdező kommentje:
nem merem..segitsetek hogyan mondjam
2015. okt. 8. 16:01
 26/38 anonim ***** válasza:
Ne mond el nekik. Nem kell őket előre fel idegesíteni mikor még nem is tudod mi van. Először tesz.
2015. okt. 8. 16:13
 27/38 anonim ***** válasza:
Teszt*
2015. okt. 8. 16:13
 28/38 A kérdező kommentje:
Rendben:))
2015. okt. 8. 16:17
 29/38 anonim ***** válasza:
0%
Vannak olyan tesztek amik már az 5. naptól mutatják.
2015. okt. 8. 16:24
 30/38 anonim ***** válasza:
a beágyazódás utáni 5. napon kedves utolso...az együttlét után nem tud mit kimutatni a teszt hisz beágyazódás se volt hogy hcg termelődjön!!!ha nem vagy tisztában vele,legalább ne irj hülyeséget.(szerencsétlen tesztelne,persze most még negativat mutatna a teszt,közben meg lehet h mégis babát vár...)
2015. okt. 8. 16:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!