Így elvetélnék?
Figyelt kérdés
Gyógyszert szedek, de valszinű terhes vagyok. Ha most abbahagyom a gyógyszert (még van 5 szem) és megjön a megvonásos vérzés, akkor az esetleges embrió is távozik?
ELMÉLET KÉRDÉS!!
2015. jún. 12. 08:30
31/38 A kérdező kommentje:
Utolsó! Nem muszáj erre az oldalra járni, nem muszáj megnyitni a kérdéseket sem. Ha téged ennyi lefáraszt, akkor pihend ki jól magad valami szanatóriumban. És javaslom hogy olvasgasd a szabályzatot, illetve hogy mire való az oldal.
A tegnapi tesztem negatív, szerdán újratesztelek. Szép napot!
2015. jún. 14. 08:18
32/38 anonim válasza:
Ne tesztelj már többet... Minek? Nem vagy terhes, hidd már el! Basszus 6 évig szedtem fogamzásgátlát és egyszer se jutott eszemben ciklus közepén tesztelgetni...
33/38 A kérdező kommentje:
A te szavaiddal élve "basszus" felnőtt emberként tudhatnád, hogy én nem te vagyok. Minden szervezet más, ezért ne hasonlítgasd magad énhozzám.
2015. jún. 14. 20:37
34/38 anonim válasza:
De egy okot se mondtál eddig, amiből gondolnád, hogy terhes vagy. A tesztek negatívak. Gyógyszert szedsz. Ciklus közepénél vagy. Magyrázd már el, hogy miből gondolod, hogy terhes vagy? Szerintem ez már fóbia nálad..
35/38 A kérdező kommentje:
Nemtudom, te 2 védekezés melletti terhességnél hogy lennél vele. Általában minden hónapban tesztelek. És sosem szoktam így "beparázni". De a múltheti tesztet én akkoris halvány pozinak látom, és nem csak én hanem rajtam kívül vannak jópáran. Megérteném ha akkor ki lennél akadva, ha a te pénzedböl tesztelnék. De saját pénz, szóval nem értem mit vagy úgy oda.
2015. jún. 15. 06:25
36/38 anonim válasza:
Nem nekem van szükségem szanatóriumra,hanem Neked pszichiátriára,vagy másfajta védekezésre(is)....mániákus,és fóbiás is vagy.
37/38 A kérdező kommentje:
Igen jelenleg keresek mégegy védekezési módot is. Jó pihenést! :)
2015. jún. 15. 08:07
38/38 anonim válasza:
Szerintem meg ez szellemcsíkos.. Nekem az összes X-epilemen megjelent..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!