Így elvetélnék?

Figyelt kérdés

Gyógyszert szedek, de valszinű terhes vagyok. Ha most abbahagyom a gyógyszert (még van 5 szem) és megjön a megvonásos vérzés, akkor az esetleges embrió is távozik?

ELMÉLET KÉRDÉS!!

2015. jún. 12. 08:30
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
100%
Ad 1: ez egy nega teszt. Legalábbis kép alapján. Ha 8 nap múlva kellene megjönni, nem is lehet pozi.
2015. jún. 12. 08:55
 12/38 A kérdező kommentje:
Nekem nem úgy tűnik, de legyen igazad.
2015. jún. 12. 08:56
 13/38 anonim ***** válasza:
100%
Én is így látom, szerintem csak nagyon félsz a terhességtől, azért van ez. A tipikus terhestünetek lehetnek attól a hormontól is, ami a gyógyszerben van, legalábbis amit én kaptam, nekem ilyet okozott, még mellfájdalmam is volt, hányinger, stb. Szerintem ne akadj ki még, ez még egyáltalán nem biztos, sőt, valószínűbb, hogy nem.
2015. jún. 12. 08:57
 14/38 A kérdező kommentje:
Bárcsak igazatok lenne :( Nekem nem okoz semmi ilyesmit a gyógyszer, már több mint 1 éve szedem.
2015. jún. 12. 08:58
 15/38 anonim ***** válasza:
100%

A hónapban nem volt hasmenésed, nem hánytál vagy szedtél a fogamzásgátlón kívül más gyógyszert?

Ez egy negatív teszt, mensi előtt 8 nappal nem is mutathat mást, felesleges holnap is csinálni egy tesztet, ugyanezt fogja mutatni.

Ha nagyon gyötör a kétség, végeztess laborban terhességi vizsgálatot, annak tuti az eredménye.

2015. jún. 12. 09:01
 16/38 anonim ***** válasza:
100%
Én írtam a bogyóról... én Cypromixet kaptam. 5 évig szedtem, az első 2-ben nem volt gond, utána egyre rosszabbul éreztem magam. Nem is sejtettem, hogy ettől, mert azt hittem, a mellékhatások azonnal jelentkeznek, de nem így volt. Aztán kiderült utólag, hogy ezt nem is lett volna szabad így, szünet nélkül szedni. Ezért egyáltalán nem biztos, hogy nem a bogyótól érzed, vagy a félelemtől, és a fejed megviccel. Szerintem légy türelemmel, bízz a gyógyszerben, hogy tudja a dolgát.
2015. jún. 12. 09:03
 17/38 A kérdező kommentje:
Rendesen szedtem, nem volt hasmars sem hányás, sem más gyógyszer.
2015. jún. 12. 09:03
 18/38 A kérdező kommentje:
16, tudod az a gond, hogy 1 éve megtörtént már velem ez. Akkor egy gyengébb gyógyszert szedtem, de azt a babát elvesztettük. Többször nem szeretném átélni. A fiam spirál mellett fogant, merő küzdelem volt a terhesség. Én nem szeretnék már gyereket. Elkötni nem hajlandó egyik orvos sem a korom miatt. Elegem van.
2015. jún. 12. 09:05
 19/38 anonim ***** válasza:
100%
Akkor beszélj a pároddal,hogy sterilizáltasa magát, az még visszafordítható is. De ha használhattok kiegészítő védekezést is ha ennyire nem szeretnétek még egy gyereket! 8nap múlva kéne jelentkeznie a megvonásos vérzésnek, még nem lehet pozitív a teszt, ha a múlt hónapban fogant volna akkor meg már nagy erős lenne a második csík is! Én évekig szedtem ugyanazt a gyógyszert,egyszer jöttek ugyanolyan tünetek mint amikor terhes voltam, meg voltam róla győződve,hogy terhes vagyok,már a folsavat is elkezdtem szedni, de nem voltam terhes!
2015. jún. 12. 09:23
 20/38 A kérdező kommentje:
Ő nem kötteti el magát. Milyen védekezési módokat kombinálhatnék? Gumi kizárva, mert kényelmetlen mindkettőnknek.
2015. jún. 12. 09:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!