Így elvetélnék?
Gyógyszert szedek, de valszinű terhes vagyok. Ha most abbahagyom a gyógyszert (még van 5 szem) és megjön a megvonásos vérzés, akkor az esetleges embrió is távozik?
ELMÉLET KÉRDÉS!!
Nyilván ha nem lenne rá szükségünk, nem szexelnénk. Én 24 vagyok, ő meg 28. Nekünk még szükségünk van rá. Neked már lehet hogy nincs :D
Viccet félretéve, nem vagyunk szadisták, hogy a fájdalomért szexeljünk. És az ilyen válaszolók, akik csak puffogtatni tudják itt a hülyeséget, azok inkább lépjenek tovvább és mossanak fogat. Köszi.
Ez egy negatív teszt...Nekem is ilyen lett ebben a hónapban az x-epil, de sajnos nem babát jelentett. Menzi előtt 8 nappal nincs is hogy kimutasson bármit. Ha gyógyszert szedsz, amúgyis nagyon kicsi az esélye.
A héten meg voltam győdődve róla, hogy most sikerült. Hányinger, hasmenés majd szorulás, hasszurka, hánytam is, aludtam volna egész nap, stb. És nem vagyok terhes. Lehet csak a melegtől...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!