Így elvetélnék?

Figyelt kérdés

Gyógyszert szedek, de valszinű terhes vagyok. Ha most abbahagyom a gyógyszert (még van 5 szem) és megjön a megvonásos vérzés, akkor az esetleges embrió is távozik?

ELMÉLET KÉRDÉS!!

2015. jún. 12. 08:30
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
45%
Ha én annyira nem szeretnék gyereket és félnék a teherbeeséstől,nem igazán érdekelne,hogy kényelmetlen a gumi. Akkor ne szexeljetek,úgy biztos nem leszel terhes.
2015. jún. 12. 09:47
 22/38 A kérdező kommentje:

Nyilván ha nem lenne rá szükségünk, nem szexelnénk. Én 24 vagyok, ő meg 28. Nekünk még szükségünk van rá. Neked már lehet hogy nincs :D

Viccet félretéve, nem vagyunk szadisták, hogy a fájdalomért szexeljünk. És az ilyen válaszolók, akik csak puffogtatni tudják itt a hülyeséget, azok inkább lépjenek tovvább és mossanak fogat. Köszi.

2015. jún. 12. 09:50
 23/38 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy negatív teszt...Nekem is ilyen lett ebben a hónapban az x-epil, de sajnos nem babát jelentett. Menzi előtt 8 nappal nincs is hogy kimutasson bármit. Ha gyógyszert szedsz, amúgyis nagyon kicsi az esélye.

A héten meg voltam győdődve róla, hogy most sikerült. Hányinger, hasmenés majd szorulás, hasszurka, hánytam is, aludtam volna egész nap, stb. És nem vagyok terhes. Lehet csak a melegtől...

2015. jún. 12. 09:58
 24/38 A kérdező kommentje:
Utolsó, hát remélem igazad van. Mielőbbi babásodást neked :)
2015. jún. 12. 10:00
 25/38 anonim ***** válasza:
28%
Terhes sem vagy tehát el sem vetélhetsz. A tüneteid utalhatnak bármi másra is, mint közelgő mensi, nagy meleg okozta fáradtság, sok idegeskedés. Ha nem akarsz terhes lenni akkor teszel ellene, ennyi.
2015. jún. 12. 10:20
 26/38 A kérdező kommentje:
Legyen igazad. Csak az utolsó mondat nem kellett volna. Gyógyszert szedek tehát teszek ellene. Mi a probléma?
2015. jún. 12. 10:21
 27/38 anonim ***** válasza:
100%
Ez a teszt negatív, csak túlparázod a dolgot.
2015. jún. 12. 10:38
 28/38 anonim ***** válasza:
100%
Van vmi ezen a teszten... pár nap múlva ismételd meg. DRukkolok hogy csak szellemcsík legyen.
2015. jún. 12. 12:09
 29/38 A kérdező kommentje:
Jaj nekem :( Köszönöm!
2015. jún. 12. 12:10
 30/38 anonim ***** válasza:
91%
Muszáj naponta fárasztani minket ezzel a hülyeséggel?Ja,az előzmény: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-.. Ha a gyógyszer nem elég biztonságos számodra,húzz a pasid kobrájára gumit.Ha az sem elég,használj spermaölőt.
2015. jún. 13. 23:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!