Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha 17 hetesen elvetélnék, azt...

Ha 17 hetesen elvetélnék, azt miből tudnám meg? Vannak árúlkodó jelek?

Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi, hogy ilyenkor is jelentkezik vérzés vagy görcsök? Vagy honnan tudom meg, hogy elhalt-e a babánk? Ha nincs vérzés és görcsök, van valami egyéb jel, ami erre utalhat? Csak azért aggódok, mert 4-5 napja éreztem pici kis pukkanásokat az alhasamnál, nem tudtam mi ez, de arra gondoltam, h lehet, h mocorog. Azóta semmit sem érzek. Nem tudom, h mocorgás volt-e vagy más, de amúgy is, 17+2 naposan nem kellene már lassan, h mocorogjon? Nagyon félek! Még kb 1 hét a köv. uh-ig.
2014. máj. 18. 15:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ha aggódsz, ne várj egy hetet!
2014. máj. 18. 16:01
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Már rég mocorog, csak még te nem érzed.

Én olyan 19-20 hetesen éreztem biztosan, hogy ő az.

De miből gondolod, hogy meghalhat? Van valami gond amúgy is a terhességeddel? Mert ha minden rendben volt eddig, nem is szabad ilyennek eszedbe jutnia!!!!!

2014. máj. 18. 16:06
 3/6 anonim ***** válasza:
17 hetesen inkább az a gyakoribb, hogy még nem érzik a kismamák. Én is ekörül kezdtem csak érezni, de ez nagyon sok mindentől függ, lepény helye, kismama alkata. A lényeg, hogy csakis pozitívan állj hozzá, bízz benne, hogy minden rendben, és akkor úgy is lesz. 1 hét az hamar el fog telni, meglátod. De ha gondolod, a védőnőd biztosan meglesi a szívhangját, és akkor végre valahára megnyugodhatsz. :)
2014. máj. 18. 16:24
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Eddig minden rendben volt, semmi probléma nem volt a terhességemmel sem. Tegnap elég sokat bicikliztem és kicsit már megterhelőnek éreztem a végére, ez is aggasztott. Csak egyszerűen ez a kétely, h ma is jól van-e? Tudnák-e róla, ha baj lenne? Pedig nem kellene ezen agyalnom, igyekszem is kiverni a fejemből. Már jobban is érzem magam,h kiírhattam az aggódásom. A páromat nem akarom ijesztegetni. Lehet, h beszélek a védőnővel, h nézzük meg a szívhanját, jó ötlet!

Egyébként a fundus hátsó részén van a placenta.

(Csak van egy szülésznő ismerősöm és ő mesélte még régebben, h mennyi magzatelhalást látott abban az időben, teljesen ki volt már bukva szegény és ez is most eszembe jutott)

2014. máj. 18. 16:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Ne aggodj ilyesmin,vagy ha ennyire para mami vagy èn ajànlani tudom a szivhang figyelöt,pàr ezer forint ès meg nyugvàst ad!:-)
2014. máj. 18. 17:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Ne aggódj. Azzal teszed a legjobbat a babának meg magadnak is, ha nem gondolsz ilyen butaságokra. Én is pont 17 hetes vagyok, és pár napja vettem észre kis pukkanásokat, buborékokat. Ezzel kezdődik az a folyamat, amikor már érezni is fogjuk a babát. De lehet, hogy csak 20. héten érezzzük majd meg, hogy igazán megmozdul, mocorog. Az sem késő. Van itt persze sok kérdés és válasz, hogy hogya valaki már 14-15 hetesen érezte, de ez egyáltalán nem gyakori (mellesleg szerintem az nem is a baba volt, csak azt hitték). Főleg ha első baba, akkor bőven elég a 20. hét környékén megérezni. Baj sajnos mindig történhet, ezt persze jó tudni, de nem jó az ilyen gondolatokkal foglalkozni. A rémtörténeteket meg ne hallgasd meg.
2014. máj. 18. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!