Ha 17 hetesen elvetélnék, azt miből tudnám meg? Vannak
árúlkodó jelek?
Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi, hogy ilyenkor is jelentkezik vérzés vagy görcsök? Vagy honnan tudom meg, hogy elhalt-e a babánk? Ha nincs vérzés és görcsök, van valami egyéb jel, ami erre utalhat? Csak azért aggódok, mert 4-5 napja éreztem pici kis pukkanásokat az alhasamnál, nem tudtam mi ez, de arra gondoltam, h lehet, h mocorog. Azóta semmit sem érzek. Nem tudom, h mocorgás volt-e vagy más, de amúgy is, 17+2 naposan nem kellene már lassan, h mocorogjon? Nagyon félek! Még kb 1 hét a köv. uh-ig.
2014. máj. 18. 15:52
1/6 anonim válasza:
Szerintem ha aggódsz, ne várj egy hetet!
2014. máj. 18. 16:01
2/6 anonim válasza:
Már rég mocorog, csak még te nem érzed.
Én olyan 19-20 hetesen éreztem biztosan, hogy ő az.
De miből gondolod, hogy meghalhat? Van valami gond amúgy is a terhességeddel? Mert ha minden rendben volt eddig, nem is szabad ilyennek eszedbe jutnia!!!!!
2014. máj. 18. 16:06
3/6 anonim válasza:
17 hetesen inkább az a gyakoribb, hogy még nem érzik a kismamák. Én is ekörül kezdtem csak érezni, de ez nagyon sok mindentől függ, lepény helye, kismama alkata. A lényeg, hogy csakis pozitívan állj hozzá, bízz benne, hogy minden rendben, és akkor úgy is lesz. 1 hét az hamar el fog telni, meglátod. De ha gondolod, a védőnőd biztosan meglesi a szívhangját, és akkor végre valahára megnyugodhatsz. :)
2014. máj. 18. 16:24
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Eddig minden rendben volt, semmi probléma nem volt a terhességemmel sem. Tegnap elég sokat bicikliztem és kicsit már megterhelőnek éreztem a végére, ez is aggasztott. Csak egyszerűen ez a kétely, h ma is jól van-e? Tudnák-e róla, ha baj lenne? Pedig nem kellene ezen agyalnom, igyekszem is kiverni a fejemből. Már jobban is érzem magam,h kiírhattam az aggódásom. A páromat nem akarom ijesztegetni. Lehet, h beszélek a védőnővel, h nézzük meg a szívhanját, jó ötlet!
Egyébként a fundus hátsó részén van a placenta.
(Csak van egy szülésznő ismerősöm és ő mesélte még régebben, h mennyi magzatelhalást látott abban az időben, teljesen ki volt már bukva szegény és ez is most eszembe jutott)
2014. máj. 18. 16:53
5/6 anonim válasza:
Ne aggodj ilyesmin,vagy ha ennyire para mami vagy èn ajànlani tudom a szivhang figyelöt,pàr ezer forint ès meg nyugvàst ad!:-)
2014. máj. 18. 17:03
6/6 anonim válasza:
Ne aggódj. Azzal teszed a legjobbat a babának meg magadnak is, ha nem gondolsz ilyen butaságokra. Én is pont 17 hetes vagyok, és pár napja vettem észre kis pukkanásokat, buborékokat. Ezzel kezdődik az a folyamat, amikor már érezni is fogjuk a babát. De lehet, hogy csak 20. héten érezzzük majd meg, hogy igazán megmozdul, mocorog. Az sem késő. Van itt persze sok kérdés és válasz, hogy hogya valaki már 14-15 hetesen érezte, de ez egyáltalán nem gyakori (mellesleg szerintem az nem is a baba volt, csak azt hitték). Főleg ha első baba, akkor bőven elég a 20. hét környékén megérezni. Baj sajnos mindig történhet, ezt persze jó tudni, de nem jó az ilyen gondolatokkal foglalkozni. A rémtörténeteket meg ne hallgasd meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!