Milyen arulkodo jelek vannak amibol sejteni lehet a baba nemet?
Tudom, hogy vannak akik nem hisznek az ilyesmiben, de en hiszek es tudom, hogy vannak! Aki tud ilyet kerem, hogy irja le.
Elore is koszonom!
Én ezeket nem régen hallottam, nekem egyik sem vált be , de talán nálad :
- ha nagyon rosszul vagy akkor lány (mert túl sok ugyan olyan hormonotok van)
- ha csípőset kívánod kislány
- kínai naptár
Nem tudom eldonteni, hogy milyen formalyu a pocim. Eleg ciki de igaz. A tippelosoknel 95%-ban eltalalom a baba nemet, de a sajatom az talany.
2 napja folyamatosan kukoricat ennek egesz nap. Amugy nem kivantam sem fagylaltot sem csokit, a csiposet mindig is utaltam. Padlizsant, rantott tokot, sult burgonyat es hasonlokat ennek.
Kedden megyek ultrahangra (18 hetes) es remelhetoleg megtudom vegre a pici nemet, de annyira turelmetlen vagyok
Anyukám 2 fiúval és 2 lánnyal volt terhes. Külön-külön. :)
A lányoknál égett a gyomra végig.
Nekem is égett a gyomrom végig, lányt szültem.
A has alakjából nagy eséllyel tényleg meg lehet mondani, de mire nagy a hasad, már a nemét is tudod.
szerintem semmiből, játéknak jók ezek :) nekem alig volt bajom egy kis rosszulléten kívül, két kislányt várunk ,de pl. egyik barátnőm szerint tök fiús pocakom van:D
nekünk "játszani" a kínai fogamzásnaptár jött be a legjobban az ismerősök körében.
en csak a sajat tapasztalatomat tudom leirni. kerek hasam volt, megis fiam lett. a 10.hetig nagyon rosszul voltam, reggeltol estig szedultem, hanyingerem volt. ekkor csak a sosat kivantam, a kovaszos uborka enyhitette a rosszul letemet :) Kb a terhesseg feletol a sostol undorodtam, edesseget ettem volna allandoan, kb a 30.hettol brutalis gyomorsavam volt estenkent/ejszakankent.
en nem hiszek a babonakban, sztem ahany terhesseg annyi formaju pocak stb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!