Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, mikor éreztétek,...

Kismamák, mikor éreztétek, hány hetesen, hogy a baba eléri a bordátokat?

Figyelt kérdés
Nekem már sokan panaszkodnak, jelenleg a 27. hétben járok, de semmi ilyesmi nem tűnt (még) fel...
2013. jún. 23. 17:58
 1/8 anonim ***** válasza:
A 30. hét környékén éri el a méh a bordák magasságát. Én valóban ekkor éreztem, hogy kezd fájdalmas és kényelmetlen lenni a terhesség is...
2013. jún. 23. 18:20
 2/8 anonim ***** válasza:
28. hét körül de eleinte még csak "érzet", hetek múlva, amikor már nem csak érinti, hanem rendesen célba is tudja venni, már bizonyosság :)
2013. jún. 23. 19:02
 3/8 anonim ***** válasza:

30 héten kezdtem el én is érezni :).

30 hkm :)

2013. jún. 23. 19:26
 4/8 anonim ***** válasza:
volt mindenféle más nyavalya már a végén, ez az egy viszont teljesen elkerült, pedig 42 hetet kihúzott bent a baba
2013. jún. 23. 20:30
 5/8 anonim ***** válasza:
41. héten szültem, de sosem éreztem ilyet.
2013. jún. 23. 21:09
 6/8 anonim ***** válasza:
30-dik heten ugy bordan rugott, hogy beszorult a laba, es sajnos egy pici tornara volt szukseg ez miatt, onnantol kezdve minden nap ereztem, addig nem
2013. jún. 23. 22:18
 7/8 anonim ***** válasza:
32 hetes vagyok, és eddig nem éreztem ilyesmit. A gyomromat már rugdalja egy ideje, kb. a 25.-26. héttől, de a bordáimat még nem vette célba. Rendes kislány. :)
2013. jún. 23. 23:45
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Mi is elértük a 30. hetet, de a bordáim még egyben... ellenben a hólyagomon előszeretetettel pattog. :)
2013. júl. 14. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!