Missed ab után kinek mikor sikerült újra teherbe esni?
Sajnos ma kiderült, hogy missed ab. Ikreink lettek volna, most elvagyunk keseredve :( Első terhességem :(
Mennyire valós, hogy missed ab után könnyebb babásodni? Kinek mikor sikerült?
Karácsonyra már mind újra kismamák leszünk, gond nélkül!
És aztán vègre mi is a kezünkben tarthatjuk a picikénket!
Talán jövő ilyenkor nemsokára szülünk ;)
Csak erre gondolj! Kitartás!
Szia!
Remélem túl vagy rajta és jól vagy! Nekem is missed ab volt 2014 dec. 15.-én és én is ikreket vártam volna.Kb.10.hétnél járhattam.Nekem most 15-én lesz fél éve,még lelkileg nem vagyok kész rá, de mindig jobb egy kicsivel, talán bátorodom. Én két hetet+ a műtéti napokat voltam kórházba,mire kiderült, hogy már menthetetlen a helyzet,és sokat kellett várni utána a szövettanira is.Abból kiderült, hogy mi is volt a baj, talán ezért sem vagyok még elég "bátor" az újra kezdéshez!Kitartást, sok erőt Neked és add ki Magadból sokszor,ahányszor csak kell a fájdalmadat!
szia.
nekem május 13.án volt missed ab-om. és most kellene megjönnie, de nem fog valószínűleg,mert pozitívak a hcg tesztek. 4,5 hetesnek megfelelő terhességet fejeztek be 7 hetesen. Óvszerrel védekeztünk.
#2-es vagyok
Nekem a párom lelkileg sokat segített a hozzáállásával, illetve, hogy pozitívan látta a dolgot. Ha beteg lett volna, jobb is így.
Remélem neked hamarosan sikerülni fog! Nekem vasárnap kellene (nem)megjönni.
Hmm olvastam most róla, elvileg 1%, hogy ez megismétlődhet, de nem túl ritka oka a vetélésnek :S De durva, hogy nem tudják milyen eredetű és kezelni sem lehet...ez csak úgy jön. Számomra még mindig teljesen hihetetlen, hogy milyen bonyolult az emberi szervezet.
Nekem még 3 hét mire kész az eredmény, kíváncsi leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!