Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Missed ab után kinek mikor...

Missed ab után kinek mikor sikerült újra teherbe esni?

Figyelt kérdés

Sajnos ma kiderült, hogy missed ab. Ikreink lettek volna, most elvagyunk keseredve :( Első terhességem :(

Mennyire valós, hogy missed ab után könnyebb babásodni? Kinek mikor sikerült?

2015. jún. 8. 15:15
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Karácsonyra már mind újra kismamák leszünk, gond nélkül!

És aztán vègre mi is a kezünkben tarthatjuk a picikénket!

Talán jövő ilyenkor nemsokára szülünk ;)

Csak erre gondolj! Kitartás!

2015. jún. 9. 14:28
 12/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm és igyekszem :)
2015. jún. 9. 15:04
 13/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Remélem túl vagy rajta és jól vagy! Nekem is missed ab volt 2014 dec. 15.-én és én is ikreket vártam volna.Kb.10.hétnél járhattam.Nekem most 15-én lesz fél éve,még lelkileg nem vagyok kész rá, de mindig jobb egy kicsivel, talán bátorodom. Én két hetet+ a műtéti napokat voltam kórházba,mire kiderült, hogy már menthetetlen a helyzet,és sokat kellett várni utána a szövettanira is.Abból kiderült, hogy mi is volt a baj, talán ezért sem vagyok még elég "bátor" az újra kezdéshez!Kitartást, sok erőt Neked és add ki Magadból sokszor,ahányszor csak kell a fájdalmadat!

2015. jún. 10. 22:11
 14/22 anonim ***** válasza:
Utolsó, mi derült ki szövettanból?
2015. jún. 10. 23:14
 15/22 anonim ***** válasza:

szia.

nekem május 13.án volt missed ab-om. és most kellene megjönnie, de nem fog valószínűleg,mert pozitívak a hcg tesztek. 4,5 hetesnek megfelelő terhességet fejeztek be 7 hetesen. Óvszerrel védekeztünk.

2015. jún. 10. 23:34
 16/22 A kérdező kommentje:
Sajnálok minden sorstársat :( Tegnap túl lettem rajta, az egész procedura nem járt számomra fájdalommal kivéve egy kis mensis görcsöt, lelkileg sokszor jobban megvisel, de túlvagyunk ezen és tovább lépünk, várjuk a következő angyalkát vagy angyalkákat!
2015. jún. 11. 07:02
 17/22 anonim ***** válasza:
Fel a fejjel. Jönni fog a következő. Sírd ki magad, utána jobb lesz.Maximálisan együttérzek :(
2015. jún. 11. 09:04
 18/22 anonim ***** válasza:

#2-es vagyok

Nekem a párom lelkileg sokat segített a hozzáállásával, illetve, hogy pozitívan látta a dolgot. Ha beteg lett volna, jobb is így.

Remélem neked hamarosan sikerülni fog! Nekem vasárnap kellene (nem)megjönni.

2015. jún. 11. 12:52
 19/22 anonim ***** válasza:
13-as vagyok, mola betegséget hozott ki a szövettan.
2015. jún. 11. 21:56
 20/22 A kérdező kommentje:

Hmm olvastam most róla, elvileg 1%, hogy ez megismétlődhet, de nem túl ritka oka a vetélésnek :S De durva, hogy nem tudják milyen eredetű és kezelni sem lehet...ez csak úgy jön. Számomra még mindig teljesen hihetetlen, hogy milyen bonyolult az emberi szervezet.

Nekem még 3 hét mire kész az eredmény, kíváncsi leszek.

2015. jún. 12. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!