Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Missed ab után kinek mennyi...

Missed ab után kinek mennyi időre sikerült teherbe esni?

Figyelt kérdés
2014. nov. 5. 15:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
A 3 hó pihenéssel együtt 7 hónap volt, míg újra sikerült.
2014. nov. 5. 15:47
 2/15 anonim ***** válasza:
A 3 hónap pihenési idő utan az első hónapban :) most 2 hetes a kisfiam!
2014. nov. 5. 16:15
 3/15 anonim ***** válasza:

Január közepén volt a műtét.

Március közepén jött meg utoljára.

2014. nov. 5. 17:07
 4/15 anonim ***** válasza:
1 vérzést vártam meg, utána sikerult.
2014. nov. 5. 17:11
 5/15 anonim ***** válasza:

25 hetes magzatelhalásom volt ápr. 29-én.

Ma töltöttem be a 7. hetet.

5 hónap telt el.

2014. nov. 5. 17:21
 6/15 anonim ***** válasza:

4-es. És minden rendben volt a terhességnél? Mert olvasom itt sokaktól h ha 3-4-6 hónap szünetet nem tart az ember nagyobb az esélye az újabb vetélésnek. Nekem tegnap volt missed ab műtétem. Németországban élünk, és itt a kórházban a nőgyógyásznő azt mondta, h régebben mondták h tartani kell pár hónap szünetet, de most már nem igy gondolják, mert h nincs nagyobb esélye a vetélésnek.

Nagyon szeretnénk ujra próbálkozni minél előbb, de én mégis félek az itt olvasattaktól, h veszélyes lehet az újabb vetélés szempotjából

2014. nov. 7. 10:41
 7/15 anonim ***** válasza:
Sajnálom. Ha aggódsz tartsd be a három hónapot. Nekem jövő héten lesz a műtét. Pont tavaly ilyenkor volt az első.Mi 4 hónap szünetet tartottunk. A szünet után 5-6 hónap múlva jött össze.
2014. nov. 7. 13:44
 8/15 anonim ***** válasza:
Utolsó, és most ujra megtörtént? Nagyon sajnalom
2014. nov. 7. 19:12
 9/15 anonim ***** válasza:

Sajnos semmi garancia arra, hogy ha varsz, akkor tuti nem lesz gond a kovetkezovel, mint ahogy arra sem, hogy nem igy lesz, vagy, ha nem varsz, ez lesz, vagy az. Sajnos.

4-es vagyok. Most multam 11 hetes, eddig minden rendben. Bizok benne, hogy igy is marad. Mondjuk en komoly dietat tartottam elotte, vitaminpotlast csinaltam hormonszakerto segitsegevel es progeszteronpotlast is alkalmazunk.

2014. nov. 7. 19:29
 10/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Én is pont ezen gondolkoztam,hogy van aki nem várt sokat van aki kivárta sőt több időt is,mégis vannak jól és rosszul végződötte mindegyik esetben. Én nem várok sokat,10 hetes voltam,most van az első mensim,vizsgálatnál mindent rendben találtak. Megyek egy vérvételre,utána belevágunk újra :-)
2014. nov. 7. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!