Missed ab után kinek mennyi időre sikerült teherbe esni?
Január közepén volt a műtét.
Március közepén jött meg utoljára.
25 hetes magzatelhalásom volt ápr. 29-én.
Ma töltöttem be a 7. hetet.
5 hónap telt el.
4-es. És minden rendben volt a terhességnél? Mert olvasom itt sokaktól h ha 3-4-6 hónap szünetet nem tart az ember nagyobb az esélye az újabb vetélésnek. Nekem tegnap volt missed ab műtétem. Németországban élünk, és itt a kórházban a nőgyógyásznő azt mondta, h régebben mondták h tartani kell pár hónap szünetet, de most már nem igy gondolják, mert h nincs nagyobb esélye a vetélésnek.
Nagyon szeretnénk ujra próbálkozni minél előbb, de én mégis félek az itt olvasattaktól, h veszélyes lehet az újabb vetélés szempotjából
Sajnos semmi garancia arra, hogy ha varsz, akkor tuti nem lesz gond a kovetkezovel, mint ahogy arra sem, hogy nem igy lesz, vagy, ha nem varsz, ez lesz, vagy az. Sajnos.
4-es vagyok. Most multam 11 hetes, eddig minden rendben. Bizok benne, hogy igy is marad. Mondjuk en komoly dietat tartottam elotte, vitaminpotlast csinaltam hormonszakerto segitsegevel es progeszteronpotlast is alkalmazunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!