Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Kinek mikor sikerült teherbe...

Kinek mikor sikerült teherbe esnie missed ab után?

Figyelt kérdés
Júniusban volt missed ab mütétem, 7 hetesen nem fejlődött tovább a magzat :(...a doki fél év pihenőt javasolt...novemberben kezdtünk próbálkozni..peteérésem van(hőmérőzés miatt tudom és mütét óta érzem is)..eddig még sem az, sem a jónás módszer ,,nem segitett,, ...tapasztalatok?
2014. febr. 3. 10:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia nagyon együtt tudok érezni veled! Teherbeesési tapasztalataim nincsenek, de én is ugyan abban a cipőben járok, mint Te! Júniusban volt missed ab műtétem, mi szeptember óta próbálkozunk, hőmérőzök két hónapja, és tuti van peteérésem is. Eddig még nem jött a bébi:( Én iszom a palástfű+cickafark teát, ez jót tett a ciklusomnak, érzem. Próbálok nem rágörcsölni, de nagyon nehéz... Te hogy bírod, Hányadik dpo-n vagy most?
2014. febr. 5. 19:21
 2/4 anonim ***** válasza:

Kicsit offolok egy buta kérdéssel:

missed ab / vetélés után miért javasolnak hosszabb pihenőt, mint egy halvaszülés után, ami után nincs ugye szoptatás? Ott csak 3 hónapot javasolnak?

Létezik, hogy egy első trimeszteres ab/m ab nagyobb kárt tesz a méhben, mint egy szülés?

2014. febr. 6. 18:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem az, hogy mennyi pihenőidőt javasolnak, az nagyon orvosfüggő. Hallottam olyat, hogy missed ab után két hónapot mondott a doki, meg olyat is, hogy fél évet. A műtét az mégiscsak egy külső beavatkozás, megzavarja az egész hormonrendszert, stb. A spontán vetélés, és a halva szülés, talán természetesebb folyamatok, és így előbb felépül belőle a szervezet. De mindegyiknél van veszteségérzet, és szerintem inkább lelki okokból jó a 4-6 hónap pihi. Persze ezt is mindenki maga érzi.
2014. febr. 6. 18:42
 4/4 anonim válasza:

Szia!

Nekem 2012-ben 9 hetesen volt egy vetélésem,amit műtéti úton fejeztek be.

Az orvos 3 hónap pihenést javasolt, utána lehet próbálkozni.

Terhes vitamint szedtem és 2013 februárban össze is jött a ma 3 hónapos egészséges nagyfiam.

2014. febr. 7. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!