Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nektek mennyi idő alatt...

Nektek mennyi idő alatt sikerült teherbe esni?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnénk babát a párommal. Igazából még csak most "kezdtünk bele" ebbe az egészbe. Nem akarjuk görcsösen-azonnal, hanem kb. fél éven belül. Nagyon jó lenne, ha ennyi idő alatt sikerülne.

Természetesen nem csak azért vagyunk együtt, hogy baba legyen, de tényleg nagyon vágyunk rá, éppen ezért az időzítésre nagyon odafigyelünk mindig.

Azért tettem fel ezt a kérdést, mert tapasztalatokat szeretnék gyűjteni, hogy akik hasonló "cipőben járnak/járta", nekik mennyi idő alatt sikerült?

Köszönöm!

2014. febr. 1. 13:49
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
57%
Szia! Nekünk az első elsőre sikerült, a másodikkal 9 hónapja próbálkozunk, és semmi. Nagyon változó. Ha egészségesek vagytok mindketten, és még oda is figyeltek az időzítésre, akkor elvileg fél éven belül sikerülnie kell! Sok sikert :)
2014. febr. 1. 13:53
 2/22 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen! :)
2014. febr. 1. 13:55
 3/22 gabszem ***** válasza:
63%
az első 3 hónap alatt jött össze, a második babán most kezdtünk el dolgozni :-)
2014. febr. 1. 14:06
 4/22 anonim ***** válasza:
61%
Az első terhességem 7 hónap után sikerült, de sajnos vetélés lett a vége. Másodikkal a vetélés után azonnal terhes maradtam és egészségesen megszületett. Harmadik terhességem , azaz a második babám szintén elsőre sikerült, Ő most 3 hónapos. Sok sikert nektek!
2014. febr. 1. 14:08
 5/22 anonim ***** válasza:
67%
Az első baba 2 hónap után jött össze, most a kistesó meg elsőre! :) Sok sikert Nektek, lányok!
2014. febr. 1. 14:09
 6/22 anonim ***** válasza:
63%
2 hónap alatt, de az első olyanban, amikor jókor is voltunk együtt, pedig PCOS-em és IR-em is van, szóval nehezített volt a pálya, de hála IStennek sikerült.
2014. febr. 1. 14:10
 7/22 anonim válasza:
61%
Szia! Nekünk ez az 5. hónapunk. Mi is fél éven belül akarjuk. Hát reménykedem. Drukkolok Neked! . :)
2014. febr. 1. 14:12
 8/22 anonim ***** válasza:
48%
Mindháromszor elsőre. De sajnos a második terhességem elvesztettem az 5-ik hónapban!
2014. febr. 1. 14:20
 9/22 anonim ***** válasza:
88%
Mindkétkszer első próbálkozásnál. Pontosabban nem is próbálkoztunk, mert egy általános nőgyógyászati vizsgálat során azt mondta a nőgyógyászom, hogy nem lehet majd kisbabám, mert teljesen elhegesedett a méhem. úgyhogy a férjemmel úgy döntöttünk nem védekezünk.Ha nem lehetek terhes ,feleslegesen szedem a fogamzásgátlót. Következő hónapban már pozitívat teszteltem. :-) Rádásul autoimmun betegségem is van, ami miatt szintén elméletileg nem eshettem volna teherbe, de ez csak a terhesség alatt derült ki. A második baba már tervezett volt és, ahogy írtam , az első próbálkozásnál sikerrel jártunk. Most tervezzük a harmadik gyerkőcöt
2014. febr. 1. 14:38
 10/22 anonim ***** válasza:
76%
Nekünk 3 év után sikerült megint..:):):)
2014. febr. 1. 14:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!