Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nektek mennyi idő alatt...

Nektek mennyi idő alatt sikerült teherbe esni?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnénk babát a párommal. Igazából még csak most "kezdtünk bele" ebbe az egészbe. Nem akarjuk görcsösen-azonnal, hanem kb. fél éven belül. Nagyon jó lenne, ha ennyi idő alatt sikerülne.

Természetesen nem csak azért vagyunk együtt, hogy baba legyen, de tényleg nagyon vágyunk rá, éppen ezért az időzítésre nagyon odafigyelünk mindig.

Azért tettem fel ezt a kérdést, mert tapasztalatokat szeretnék gyűjteni, hogy akik hasonló "cipőben járnak/járta", nekik mennyi idő alatt sikerült?

Köszönöm!

2014. febr. 1. 13:49
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
73%
Nekem a 19. hónapban jött össze, most 3 hónapos a kislányom :)
2014. febr. 1. 14:49
 12/22 anonim ***** válasza:
62%
Szia. Mi szeptember végén kezdtünk el próbálkozni és január közepén estem teherbe, szóval nem egész 4 hónap.:) De nem figyeltük arra, hogy mikor szeretkezünk (pl. h peteéréskor többet stb.). Remélem mihamarabb sikerül nektek is. :)
2014. febr. 1. 14:49
 13/22 anonim ***** válasza:
83%

Hát mi együtt voltunk kb hetente 2x, 6 hónapig próbálkoztunk, de abban a hónapban, mikor összejött a babó, 1x voltunk együtt és "elvileg" peteérés után egy héttel. Rosszul gondoltuk :)))

16 hkm

2014. febr. 1. 15:22
 14/22 anonim ***** válasza:
73%
Nekem a lányom másfél év után sikerült gyógyszerrel, most a tesó elsőre teljesen spontán :)
2014. febr. 1. 16:27
 15/22 anonim ***** válasza:
58%
Nekünk rögtön elsőre sikerült, pedig semmi "mágiát" nem vetettünk be, csak sejtettem, hogy kb. aktuális a peteérés, és naponta-kétnaponta együtt voltunk.
2014. febr. 1. 17:26
 16/22 anonim ***** válasza:
64%
Nekünk első próbálkozásra az 5. hónapban jött össze, de sajnos az a baba elment a 8. héten. Nem figyeltünk direktbe arra, hogy peteéréskor legyünk együtt, stb. Emlékszem, abban a hónapban, csak egyszer tudtunk együtt lenni, és mégis teherbe estem! Szóval, ha jönni akar, tényleg jön... Aztán 4 hónap pihi után kezdtünk újra próbálkozni, ennek már 5 hónapja, így lehet, hogy ez a hónap lesz az igazi (9. dpo-n vagyok). Remélem összejön. És nektek is :)
2014. febr. 1. 17:54
 17/22 anonim ***** válasza:
Szia, két baba, elsőre sikerült. :) Csak együtt voltunk amikor jól esett!
2014. febr. 1. 19:29
 18/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! És gratulálok a gyerkőcökhöz! :)
2014. febr. 1. 20:48
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Az első 1 kihagyott tabi mellett fogant, a 2. babával 9 hónapig próbálkoztunk sikertelenül, kiderült IR és PCOS-ám van, kezelés követően a 2. hónapban megfogant a kistesó:) Szóval 11 hónap vagy 2 hónap...attól függ honnan nézzük:)

Sok sikert nektek, és egy picit se görcsölj rá a témára!!

2014. febr. 1. 21:52
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Az első babánk a második próbálkozós hónapban fogant. Őt 4 vetélés követte, mind műszeres befejezéssel. Lemondtunk a kistestvérről. Aztán másfél évre rá úgy gondoltam még messze a peteérés, nem kell gumi. Tényleg csak 5-6nap múlva volt peteérésem. De a kiskatonák kitartottak és így fogant a kislányom, egy problémamentes terhességből.
2014. febr. 2. 00:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!