Nektek mennyi idő alatt sikerült teherbe esni?
Nagyon szeretnénk babát a párommal. Igazából még csak most "kezdtünk bele" ebbe az egészbe. Nem akarjuk görcsösen-azonnal, hanem kb. fél éven belül. Nagyon jó lenne, ha ennyi idő alatt sikerülne.
Természetesen nem csak azért vagyunk együtt, hogy baba legyen, de tényleg nagyon vágyunk rá, éppen ezért az időzítésre nagyon odafigyelünk mindig.
Azért tettem fel ezt a kérdést, mert tapasztalatokat szeretnék gyűjteni, hogy akik hasonló "cipőben járnak/járta", nekik mennyi idő alatt sikerült?
Köszönöm!
5 hónap. Akkor hagytam abba a tablettát. De közben voltak akadályok, amik pont peteérés körül akadályozták az együttlétet (pl nagyon durva felfázás). Ez volt az első ciklus, amikor tényleg 2 naponta együtt voltunk. Bár nem a baba miatt, most a Páromon volt ennyire rajta.
😁 4-5 napja voltak gyanús tüneteim, ma teszteltem pozitívat, ez alapján 4 hetes és 1 napos kismama (ú, de furi leírni) vagyok. Első terhesség és lassan 36 éves leszek. Tehát megy még ilyenkor is ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!