Peteérés után hány nappal lehet terhességi tesztet csinálni ami már kimutatja ha esetleg sikerült teherbe esnem?
Figyelt kérdés
2014. jan. 4. 16:16
1/18 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen teszted van.
10-essel már 10-12. napon lehet próbálkozni.
25-ösnek legalább 14 nap kell.
2/18 A kérdező kommentje:
értem köszi szépen akkor még várnom kell egy pár napot
2014. jan. 4. 16:23
3/18 anonim válasza:
Nőgyógyászom szerint az utolsó mensi napjától számítva 22. napon érdemes tesztelni. Előtte vagy kimutatják a tesztek, vagy nem. Ha nem, ismételheted meg később újra a tesztet, ezért jobb kivárni a 22. napot.
4/18 anonim válasza:
3-as válaszoló vagyok: nekem egyetlen teszt sem mutatta ki korábban (pedig a doki háta mögött próbálkoztam minden típussal).
5/18 anonim válasza:
Az érdekes, 3-as.
Ugyanis van, akinek csak akkor van az ovuja!
Hogy mutatná már ki bármi is, amikor még be sem ágyazódott?
6/18 A kérdező kommentje:
hát ha a 22. napon akkor holnap reggel már tesztelhetnék is de... félek a csalódástol semmi tünetem sincs sajnos
2014. jan. 4. 16:31
7/18 anonim válasza:
A 22. nap csak akkor lehet igaz, ha valaki max. 26 napra menstruál!
22-10+14
-beágyazódás napjai + 14 luteális fázis
8/18 A kérdező kommentje:
értem én 28 naponta mensizek ugyh. akkor még várok vele 29-én volt a peteérésem
2014. jan. 4. 16:40
9/18 anonim válasza:
Tudom milyen rossz varni. En is igy vvotam. Aztan mikor eltereltem a figyelmemet 6nap keses utan a parom keresere csinaltam tesztet (en nem hittem h osszejott) es ott volt a ket csik. Szerintem ha kibirod vard meg a mensi elmaradasat :) Drukkolok
10/18 anonim válasza:
Utolso vagyok. Egyebkent nem baj hogy nincs tuneted en pont a mensis erzes miatt nem teszteltem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!