X Epil (25ös) terhességi teszt délutáni vizeletből iszonyat halvány pozitív, one step (10es) negatív,3 nappal a nem várt előtt. Tapasztalt már vki hasonlót?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy korán teszteltem és reggeliből kellett volna, és természetesen meg is ismétlem majd, de kíváncsi lennék, hogy az X Epilen egy idő után minden esetben megjelenik-e a halvány második csík, vagy reménykedhetek? Ha igen, akkor a vaterás one2013. szept. 25. 18:30
1/8 A kérdező kommentje:
Jaj a vége lemaradt. Szóval akkor a vaterás one step ennyire rossz minőségű lenne?
2013. szept. 25. 18:42
2/8 anonim válasza:
Hallottam már iylenről, de általában azért a one step jó szokott lenni. Mondjuk az furi hogy délutániből már pozitív lett a 25-ös. de azt mondják ritkán van fals pozitív eredmény. Mindenképp tesztelj 2 nap mulva vagy holnap és lehetőleg reggeliből.
3/8 anonim válasza:
El kell hogy keserítselek.A vaterás teszt a jó.X-epil nekem is 4 napon keresztül mutatott iszonyat halványet,vaterás soha nem csinált ilyet...persze meg is jött.
4/8 anonim válasza:
Várj kicsit, mert hallottam olyat, h hiába 10es a vaterás..nem annyira érzékeny! Bár nekem anno kimutatta az is de xepil sajnos nem maradt meg..
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a hozzászólást, pár nap és kiderül úgyis :) A kisebbik lányomat is a 10-es vaterás mutatta ki először, de a nemvárt előtt olyan halványan, hogy csak én láttam, igazából csak utána lett férfi szemmel is látható. Akkor nem próbáltam a 25öst.
A reggeli pisivel nekem az a bajom, hogy éjszaka nagyon gyakran járok és gyakorlatilag nincs reggeli első :(
2013. szept. 25. 19:06
6/8 anonim válasza:
órát próbálj meg kibirni és abból csináld meg.
7/8 anonim válasza:
Tegnap előtt.d.u én is texteltem egy olyan halvány pozit,hog szinte nem látszott.Ma reggel ,meg egy erősebbet és látni azt is,hogy rózsaszín.
8/8 A kérdező kommentje:
Azóta nekem is szépen erősödik, napról napra jobban látható, boldogság van :)
2013. szept. 28. 08:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!