Kedden délután teszteltem (5 napja késett ekkor), az nagyon halványan, tényleg alig kivehetően (férjem is látta a második csíkot) de pozitív lett. Ezen felbuzdulva szerda reggel is teszteltem hátha erősebb lesz, de nem, az teljesen negatív lett. :-( De még mindig nem jött meg.
Amúgy lombikos vagyok, most vagyok a beültetés után 18 napon.
2010. aug. 26. 11:50
1/9 anonim válasza:
ugyanolyan márkájú teszt volt?
mert ha az amit a délutániból teszteltél érzékenyebb volt és a reggeli tesztes meg nem annyira érzékeny...
ez lehet.
ha még mindig nem jött meg tesztelj azzal a márkával újra amivel a délutánival lett +
esetleg rossz volt a teszt...
vagy kérhetsz laboros tesztet is / vér, vizelet-
2010. aug. 26. 11:54
2/9 A kérdező kommentje:
Két különböző volt, de mindkettő 25-ös érzékenységű.
2010. aug. 26. 11:55
3/9 anonim válasza:
próbáld meg ...
2010. aug. 26. 12:05
4/9 anonim válasza:
Szia! Én is azt mondom, hogy ugyanazzal a típusúval tesztelj. Még az azonos érzékenységű teszteknél is előfordulhat, hogy az egyik csak később mutatja ki a terhességet. Azt gondolom egyébként, ha volt egy pozitív teszted, még ha halvány is, akkor kicsi a valószínűsége annak, hogy nem vagy terhes :-))) Én drukkolok!!! Üdv, 8 és fél hónapos kisfiú anyukája
2010. aug. 26. 12:07
5/9 A kérdező kommentje:
De tényleg nagyon halvány a pozitív teszt...
És szerintem ennyi idő után már erősnek kellett volna lennie, nem?
Most már nem tesztelek, mert holnap mehetek UH-ra. És ott minden kiderül ugye? Vagyis vagy látnak valamit, vagy nem?
2010. aug. 26. 12:08
6/9 anonim válasza:
Utolsó vagyok: az UH-n egyértelműen fog látszani, az meg, hogy mennyire halvány a szervezetben termelődő HCG mennyiségétől függ. Valakinek sokáig nagyon halvány a teszt, mert kevés HCG termelődik. A teszteken is szerepel, hogy nem számít, ha a második csík halványabb, attól az még pozitív!!!
2010. aug. 26. 12:13
7/9 anonim válasza:
Az Uh-n pont, hogy még nem biztos, hogy látszódni fog. Viszont, ha tényleg tudni akarod, akkor ajánlom a vérvételt HCG hormonra, az mutatja ki leghamarabb, ha terhes vagy, mindenképpen ki fogja mutatni, legfeljebb még nagyon kis mennyiség lesz, de a tartományon felül.
2010. aug. 26. 14:52
8/9 A kérdező kommentje:
Voltam tegnap UH-n, sajnos nincs baba. Nagyon rossz érzés, ez volt az első beültetés... Csalódott vagyok nagyon, de remélem a következő sikerül. Most abbahagytam minden gyógyszert, gondolom hamarosan megjön.
Így tehát a tesztek negatívak voltak. :-(
2010. aug. 28. 06:23
9/9 anonim válasza:
Szia! Nagyon sajálom :-((( Drukkolok Neked, hogy mihamarabb jó hírekről számolhass be, és a kérdéseidet a terhesség, majd a babák rovatba írhasd be :-) Minden jót, jó egészséget kívánok, és ne izgulj, ahogy látom az ismerőseimnél, valahogy az első beültetés egyiküknek sem jött eddig össze, a legtöbbnek 2.-ra, 3.-ra sikerült csak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!