Hogy lehet az hogy a tegnap ket halvany pozitiv tesztem volt delutani pisibol, es a ma reggeli meg meg halvanyabb mint a tegnap delutani?
Első vagyok:
Ha meg neked babát jelent a halvány pozi teszt, akkor azért lehet ez, mert délután koncentráltabb a HCG-d. Szerintem 3-5 nap múlva újra tesztelj, ha nem fog erősödni, akkor szerintem nincs baba!
ugyanolyan teszt,mert ha nem akkor meg csak annyi hogy más a teszt érzékenysége...
nagyon ritka a téves pozitív!!!!
Időn túl már nem szabad nézni, úgyhogy ha időn túl erősödött, akkor az nem számít.
A HCG pedig minden esetben a reggeli első pisiben a legkoncentráltabb.
Megnagyobbodott tüsző tényleg nem csinál + tesztet, ott valami más baki lehetett.
Sajnos azt nem tudom megmondani, hogy babát vársz-e, de nagyon szorítok!
Pár nap múlva erősödnie kell!
10:07-es vagyok.
Pedig sajnos én saját bőrömön tapasztaltam, hogy lehet téves pozi teszt. És ebből az egyik 3 perc alatt ki is mutatta! Doki is látott! Tehát tényleg átvertek engem, vagy a túlérett tüszőmtől lett pozitív biztos, mert mi mástól? Pedig régebben nekem is mindig negatívak voltak, csak mostanában szórakoznak velem. :( De azt belátom hogy a többin nem 3 perc alatt jelent meg a 2. csík hanem kb. fél óra múlva. Viszont a Lily 3 perc alatt pozi lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!