Kriszta0930 kérdése:
MISSED AB műtétet követően kinek mikor sikerült újból teherbe esnie?
Figyelt kérdés
2013. szept. 26. 08:05
1/10 anonim válasza:
A műtét után 6 héttel estem teherbe.
6 hét "tilalom" volt, utána első alkalommal sikerült.
2/10 anonim válasza:
Erre én is nagyon kíváncsi vagyok...
Múlt pénteken estem át ilyen műtéten. :(
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm első válaszoló én a 6héten már rég túl vagyok nekem júli 21.-én volt sajnos 10hetesen a műtét :( Mára nem várom,vártam a mensit még nem is jött meg,de regel egy totál negatívat teszteltem így vszínű nem jött össze most.
2013. szept. 26. 11:55
4/10 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom 2-es válaszoló :'( tudom sajnos mit érzel most....kitartás hid el idővel jobb lesz el nem múlik a fájdalom csak csillapodik :'(
2013. szept. 26. 11:56
5/10 anonim válasza:
Szia! Nekem tavaly augusztusban volt a műtét.Idén júniusban màr nem jött meg.Mondjuk csak decembertől próbálkoztunk.
6/10 anonim válasza:
Nekem volt egy spontán vetélésem, 3 mensit megvártunk, utána elsőre sikerült, aztán volt egy missed-em, utána szintén 3 mensit vártunk és szintén elsőre sikerült. Talán erre lehet mondani, hogy szerencsém volt a szerencsétlenségben.
Sok sikert mindenkinek!
7/10 anonim válasza:
A missed ab és a 3 hónap pihi után pont egy évvel estem újra teherbe és pont a vetélés napjára vagyok kiírva.
8/10 anonim válasza:
szia.
nekem 04.17 volt a műtét, 05.30 az első menstruációm utána, és 06.29-én lett pozitív a tesztem.
most 19 hetes vagyok. :)
kívánom, hogy minél előbb összejöjjön a baba!
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!Nekem július 21 volt a műtétem azóta most volt meg másodjára,és bízom benne,hogy ez a hónapunk sikeres lesz :)
2013. okt. 13. 18:34
10/10 Moncsi 74 válasza:
Szia! Nekem tavaly augusztusban volt műszeres, ami után még 2x műtöttek,mert nem sikerült. nyár elején kezdtünk próbálkozni,3 hónap után lettem terhes, de sajnos tegnap 8 hetesen elvetéltem. Még nem tudom lesz-e műszeres befejezés, de reméljük az orvosommal,hogy nem lesz rá szükség. Nagyon vigyázz magatokra, ha sikerül! Sok "szerencsét"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!