Korai vetélést követően milyen gyorsan sikerült újra teherbe esnetek?
Figyelt kérdés
Nekem a 7. hétben ment el, s nagyon szomorú vagyok, mert már 2 éve vártuk. minden kedvem elment az újabb próbálkozásoktól, mert teljesen elkeserített ez a helyzet.2012. szept. 13. 16:46
1/3 anonim válasza:
ne keseredj el! szedd tovább a vitamint,és hajrá! nekem azt mondta a dokim,h máris próbálkozhatunk ahogy a vérzés eláll,de én úgy döntöttem,h kitisztulnék előbb és megvártam a következő-rendes-vérzésem. abban a ciklusban terhes is lettem és meg is maradt. dokim adott rutascorbint,azt szedtem,biztos-ami biztos. többi gyereknél már azt sem. kitartás!!!!
2/3 anonim válasza:
Ne szomorkodj, és ne kedvtelenedj el!! Én úgy fogtam fel, hogy legalább sikerült teherbe esnem, mi 1 évig próbálkoztunk. A doki tanácsára vártunk 3 hónapot és utána ismét neki álltunk. Az első hónap sikertelen volt - keveset is voltunk együtt - de a második sikeres. :) Az elején barnáztam, kaptam duphastont és rutascorbint, és rendbe jöttem. Most vagyok 33 hetes!!! :)))
Kitartás, és meglátod, Nektek is összejön! Drukkolok!!!!
3/3 Szabó-Vincze Kriszti válasza:
Két babám ment el egy éven belül 8 hetesen, mindkétszer kivártuk a 6 hónapot, még többet is. Nem volt szívhangjuk. A 3. baba "kéjcsepp" szerelemgyerek, éppen a fogaimat csináltattam, nem is akartuk akkor és ott, mégis megfogant, teljesen rendben ment minden, ma 16 hónapos gyönyörű egészséges nagylány, pedig 40 voltam, hogy megszületett, úgyhogy fel a fejjel, a két angyalkám terhestesztjét megtartottam, de majd csökken a fájdalmad neked is, ha naponta 8-szor tisztába kell tenned a kis hisztimanódat. Kitartás!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!