Van olyan köztetek, aki IR és pajzsmirigy kezelés után lombikra ment, és azzal sikerült a baba? Esetleg a Szegedi Kaáliba?
Nekem IR és pajzsmirigy alulműködésre egy hónap gyógyszerszedés után spontán terhesség!:-)) Lehet, hogy nem is kell a lombik!Szorítok, hogy sikerüljön!! A diétát tard be nagyon rendesen, az az alapja mindennek!
22 hkm
Betartom! :)
Már 10 hónapja kezelnek. Most tanácsolta a doki a lombikot, mert minden érték a helyén van.
Engem már több éve kezelnek ezekkel.
A hormonszintjeim nagyon jók, a cukrom, meg az inzulinom is jó már.
Több évig próbálkoztunk, inszemeket is csináltunk, de ennek ellenére semmi.
Aztán belevágtunk a lombikba júniusban, és sikerült.
Buda Meddőségibe jártam.
Ma vagyok 11 hetes.
Gratulálok! :)
Inszemeken és egy lombikon már én is voltam, de még a kezelés előtt. Most kezdjük nemsokára a második lombikot.
Nagyon bizakodok én is. :)
Kedves Kérdező!
Aktuális még a kérdésed?
A 3. lombikig nem néztek nekem semmit. Utána kezdtem el endokrinológushoz járni, és nem hiába!
A 4. lombik sikerült IR és pajzsmirigy kezelés mellett. A Merckformin 500-at kellett szednem folyamatosan, míg a 12. hetet be nem töltöttem, utána szépen elhagytam. Diétáztam is, nem ettem fehér lisztes és cukros dolgokat, meg mozogtam is kímélően, illetve sok folyadékot ittam. Jodidot meg minimális L-thyroxint is szedtem az endokrinológus javaslata alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!